cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dopust za opp

clock-img

14.04.2010, 10:46

clock-img

Salja

pencil-img

283

Mene zanima koliko dopusta ti pripada za otroka s posebnimi potrebami?Ali nesete odločbe v službo?

Koliko imate ve dopusta?user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

clock-img

15.04.2010, 10:36

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Zakon o delovnih razmerjih pravi:

159. člen
(trajanje letnega dopusta)  

(2) Starejši delavec, invalid, delavec z najmanj 60% telesno okvaro in delavec, ki neguje in varuje otroka s telesno ali duševno prizadetostjo, ima pravico do najmanj treh dodatnih dni letnega dopusta.

Je pa odvisno od kolektivne pogodbe pod katero spadaš, če ni kaj več. Tri dni ti sigurno pripada in kolikor vem tudi očeta. Družinski prijatelji so odnesli v službo odločbo dodatka za nego otroka in na podlagi nje sta dobila dodatnih pet dni. Otrok ima CP.

clock-img

15.04.2010, 20:23

clock-img

Anonimen

tako kot je napisala tinkara - običajno zadošča odločba iz CSD za nego.
pripada ti najmanj tri dni, prav tako možu; lahko pa tudi več - jaz recimo dobim 2 dni, ker je otrok mlajši od sedem let in potem še 5 dni, ker je to OPP (mož ima 1 dan za otroka in 3 dni, ker je ta otrok OPP)

clock-img

15.04.2010, 21:38

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem ga dobila 5 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem