cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dopust v mirnem kraju- KAM?

clock-img

03.01.2013, 10:03

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Letos pičimo na dopust 3. kot družina. Že 2 krat smo bili v isti vasici, enkrat v apartmaju, drugič v kampu, v prikolici.
Tale vasica je majhna, ljudi ravno toliko, da jih je, pa še več ali manj so Slovenci. Meni se zdi zakon. Pa me zanima ali pozna kdo še kakšen takšen kraj v Dalmaciji? Da je mir, ni gužve? Po možnosti plaža s kamenčki?
Ko bodo otroci večji, se bomo vrjetno spravili iskat kak kamp v takem mirnem kraju brez gneče na slepo, za zdaj pa je najmanjša še premajhna za take podvige. Zato bi nam zelo prav prišel kak namig za kakšno tako vasico, če kdo pozna. Lahko tudi na zs. Hvala. user posted image

clock-img

03.01.2013, 13:15

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Privlaka pri Zadru, majhen kraj, brez gneče, tudi v high sezoni. Ogromno privat aprtmajev, plaže so različne, tam kjer smo mi bili lani je bila mivka. Kraj je dokaj raztresen na večjem območju, tako da verjetno zaradi tega ni posebne gneče.

Bibinje pri Zadru. Tudi zelo luštna vasica z ogromno privat apartmajev, plaža s kamenčki, veliko je tudi mini privat kampov. Res lušten kraj in brez gneče. Edino trgovine ni neke pametne- imaša pa res ca. 2km vstran večje supermarkete (lidl) in Zadar je čisto blizu.

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

03.01.2013, 13:49

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

http://vila4m.hr/

Miletiči (zadnja vas na celini, predno greš čez most na otok Pag). V vasi je ena trgovina.

clock-img

04.01.2013, 09:33

clock-img

mari1234

pencil-img

84

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Letos pičimo na dopust 3. kot družina. Že 2 krat smo bili v isti vasici, enkrat v apartmaju, drugič v kampu, v prikolici.
Tale vasica je majhna, ljudi ravno toliko, da jih je, pa še več ali manj so Slovenci. Meni se zdi zakon. Pa me zanima ali pozna kdo še kakšen takšen kraj v Dalmaciji? Da je mir, ni gužve? Po možnosti plaža s kamenčki?
Ko bodo otroci večji, se bomo vrjetno spravili iskat kak kamp v takem mirnem kraju brez gneče na slepo, za zdaj pa je najmanjša še premajhna za take podvige. Zato bi nam zelo prav prišel kak namig za kakšno tako vasico, če kdo pozna. Lahko tudi na zs. Hvala. user posted image

Medea, kje pa je ta vasica, če ni skrivnost?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem