cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dopust na Hrvaškem

clock-img

16.03.2007, 16:10

clock-img

darjasova

pencil-img

48

Zanima me, če katera ve kje bi lahko dopustovala na Hrvaškem v apartmaju za dve osebi blizu morja - to pomeni da ni dlje od 300 m od morja po ceni, ki je manj kot 50 € na dan najraje okoli 30 do 40 €? Če bi mi lahko katera pomagala. Ker vse je okoli 50€ na dan to pa je zame odločno preveč, ker kuhala bi si pa v apartmaju sama in ne bi hodila dosti po gostilnicah. No morda tu pa tam.

Komaj čakam na odgovoruser posted image !

clock-img

16.03.2007, 16:25

clock-img

Anonimen

Kateri termin pa nameravata iti?

clock-img

16.03.2007, 17:24

clock-img

darjasova

pencil-img

48

Midva bi šla julija ali pa avgusta. Verjetno kar takrat ko so cene najvišje. Zato pa iščeva poceni varianto apartma

clock-img

16.03.2007, 17:41

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

evo mi gremo sem....40€ na dan.....user posted image

http://www.apartmani-dana.hr/dana2.htm

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

16.03.2007, 22:50

clock-img

alpeli

pencil-img

34

Romana 26,prav všeč mi je ta apartma in lokacija.Zdi se mi lepa plaža inapartma je čisto blizo morja,kar ima zame velik plus.Zanima me ali ste v tem apartmaju že letovali?Zanima me koliko je kraj oddaljen od Biograda oziroma od Zadra.
Lep pozdrav.

clock-img

17.03.2007, 18:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

alpeli tle še nismo letovali, tko da ti na to vprašanje ne morm odgovorit....kar se tiče razdalje vem, da je do Biograda 5 km do Zadra pa res ne vem...Je pa to en kraj za drugim....tko, da ni glih velike razlike pomoje....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem