cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dopust Makarska

clock-img

15.04.2012, 21:23

clock-img

Lea K.

pencil-img

2

živjo, mene pa zanima kakšno je vaše mnenje o Makarski. Mi2-3je, razmišlajmo da bi šli tja letos, prvič. Če slučajno kdo ve za kakšen dober apartma, za 2os in otroček, pa daje blizu blizu plaže, da je senčka na plaži... pa da ni lih neka luknja, da je soliden. začetek julija bi šli. a predlagate tučepe, gradac?? kakšrnakoli info bo super :) THX

clock-img

17.04.2012, 14:05

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Moja sestra je bila pred dvema letoma v Makarski pa je bilo menda drugač čist ok samo na plažo si pa mogu nest vsako jutro ob sedmih brisače,ker drugač ni bilo več placa za dobit taka gužva je user posted image in ravno zaradi tega so rekli da ne gredo več tja ker je mogla otroka skoz za roko držat da ni hodil po drugih brisačah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem