cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dopust-2.del

clock-img

25.08.2005, 10:34

clock-img

LANA37

pencil-img

90

Pozdravljene!
Jaz se pa poslavljam do 5.9. Grem še na drugi del dopusta. Tako da ne bom preveč pogrešala RR, zdaj ko ne bo delal. Včasih si mislim, kaj vse bom zamudila; ko sem na dopustu, zdaj pa mi bo malo lažje... Jutri odpotujem na obisk k sorodnikom v Rijeki. Vrnem se domov 31.8., v službo pa grem šele 5.9. Doma žal nimam interneta, tako da bom kar morala počakati na novo RR par dni. Upam, da vas presentim tudi z veselo novico, da mi M zamuja že 2 dni, ko se ponovno oglasim na RR, ker je ne pričakujem 3.9.

LP:rozica:

clock-img

25.08.2005, 10:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Želim ti lep :morje: in pa seveda, da si :nosecka: Po dopustu se pa le oglasi z veselo novico.

clock-img

25.08.2005, 10:38

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:bravo::bravo: fajn se imej, Lana! :miska::miska::miska:

clock-img

25.08.2005, 10:39

clock-img

marrusa

pencil-img

230

LANA,želim ti lep dopust in držim pesti,da boš postala srečka:nosecka:.

Lp,Maruša

clock-img

25.08.2005, 20:58

clock-img

melitkica

pencil-img

402

Želim ti lep dopust in upam, da bomo 5.9. izvedele, da si :nosecka:! Veliko sončka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem