cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Domač sladoled - recept?

clock-img

08.06.2018, 09:26

clock-img

Umma3

pencil-img

64

Rabim kakšno idejo za pripravo domačega sladoleda. user posted image  Iščem bolj zdravo varianto oziroma takšno, ki uspe kljub temu da ne uporabiš aparata za sladoled. user posted image  Bi rada otroke malce razvajala na RD pikniku naslednji vikend.  Hvala v naprej za vse recepte.

clock-img

09.06.2018, 05:20

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Pozdrav,

Nisem mojster za sladoleda, ampak mi je zadnjic en bolano dober uspel user posted image v blenderju sem zmesala jagode, banane in navadni jogusrt, dala v modelcke zmrznit in uspel je v nulo :)

clock-img

11.06.2018, 10:12

clock-img

lola85 RR

pencil-img

101

Ojla,

jaz vedno delam tako: Zrelo banano olupimo in narežemo na manjše koščke. Zapremo jo v plastično posodo in zamrznemo.
Zamrznjeno banano z vilico malce razdrobimo in jo stresemo v multipraktik. Dodamo ji še drugo vrsto sadja, ki je lahko prav tako zamrznjena ali sveža. Če bo zamrznjena, zna multipraktik dlje časa miksati in boste na koncu dobili bolj gost sladoled. Če pa je sadje sveže, pa bo sladoled bolj redek in hitreje pripravljen.
Načeloma mi je bolj všeč varianta z zmrznjenim sadjemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem