cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dolce gusto kapsule

clock-img

26.09.2011, 09:52

clock-img

lenika83

pencil-img

954

Pozdravljene!

Zanima me, če mogoče katera naroča dolce gusto kapsule iz tujine in kje jih naročate? Našla sem samo takšne spletne trgovine, ki imajo skoraj 20 € poštnine in mi je to absolutno preveč.

clock-img

26.09.2011, 10:47

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

jaz jih kupujem v trgovini čez mejo, ker mi je to najbližje

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

26.09.2011, 10:49

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ampak saj te kapsule prodajajo v vseh večjih trgovinah in cene so vsepovsod enake, tudi na netu...al se motimuser posted image

clock-img

26.09.2011, 11:02

clock-img

lenika83

pencil-img

954

So približno enake, samo v tujini imajo okuse, ki jih pri nas ni.

clock-img

26.09.2011, 14:56

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Lenika, sem ti na hitrco mal pogooglala, sam ne najdem nikjer kdo sploh v SLO posilja. Daj en mail napisi da ti povejo in sicer imas tu dva linka
http://www.kaffeediscount-online.de/dolce-gusto.html
https://www.dolce-gusto.de/DE/Pages/Home.aspx

in ce res cist nic ne najdes in bi ti ta kava naredila tako veselje se bova pa midve kaj zmenili, pridem oktobra dol po darila user posted image user posted image  bi ti pol sam dol na slo posto dala, to ne vem kolko je. Sam nekaj morem se prej vprasat, kolko bi to disalo v avtu? Enkrat sem iz Italije gor prasek prevazala in je moj reku da nikoli vec user posted image user posted image  

clock-img

26.09.2011, 17:35

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest mal razmišljam o tej spletni trgovini http://www.about-tea.de/nescafe-dolce-gusto-EN sam paše v tvoj rang 'skor 20€ poštnine' (važno da ma amazon iz US manj kot teli), ampak če naročiš večjo količino oz. če greš s kom skupi se pomoje splača...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.09.2011, 17:39

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Jaz jih kupim kar v Lecleru kje imajo najvec okusov na izbiro.

clock-img

27.09.2011, 07:15

clock-img

lenika83

pencil-img

954

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Sam nekaj morem se prej vprasat, kolko bi to disalo v avtu? Enkrat sem iz Italije gor prasek prevazala in je moj reku da nikoli vec user posted image user posted image  

Ne bi nič dišalo, ker so kapsule s kavo neprodušno zaprte, približno tako izgledajo kot pašteta in ni variante, da tu ven kaj diši. user posted image  

Bom še malo pošpegala v Leclercu kakšno imajo tam situacijo z okusi, drugače pa te bom mogoče celo res kaj podrezala user posted image

Aja, hvala vsem za odgovore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem