cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dojenje in ločevalna dijeta?

clock-img

09.06.2006, 14:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Neki me zanima a se lahko grem to 90 dnevno ločevalno dijeto če še dojim?user posted image  

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

09.06.2006, 14:44

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja tvoj pikec je pomoje še premajhen, ker mleko bo postalo veliko manj hranljivo, vsaj pri meni je! Jaz sem začela z 90D dieto pri 6 mesecih , pa se je ful poznalo na mleku-sicer bilo ga je v izobilju, ampak ko sva se podojila se ni več nahranil ampak le odžejal! Tako da razlmisli, jaz nebi razkirala!

clock-img

09.06.2006, 14:50

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz ti ne bi priporočala kakšne diete. Si le šele par tednov po porodu. Pol kile na teden je več kot dovolj, z ločevalno pa gre, vsaj prve tedne več dol.  To pa ni dobro, saj se telo z izgubo maščobe tudi razstruplja in del teh strupov se izloči tudi v mleko. Saj veš, ketoni, pa to.
Jaz sem šla na ločevalno prvič 7 m po porodu, pa še takrat zelo prilagojeno mojim potrebam. Pa sem bila še vseeno lačna, kljub temu, da sem kar dosti pojedla.
Izogibaj se redilnim stvarem, imej redne obrike, dosti tekočine, pa bo.
Sicer pa kaj imaš za izgubituser posted image  1kg al kaj. Sem te na sliki videla in zgledaš prav super. user posted image

clock-img

09.06.2006, 14:57

clock-img

puncica

pencil-img

9847

user posted image user posted image user posted image ja v glavo pa zobe nimam nič za shujšat v kako rit bi pa mal. Sicr bi to blo le 5 kilc a me matrajo že od prvega poroda in mi visijo nad glavo.
Se pa ne bom igrala, že itak tamal hoče jest na 2 uri, sam tako me je zanimal in kr premamlo, ko sem brala o vseh teh uspehih tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav redko zaidem sem.

Sicer pa je res še prekmal po porodu, sej to sama vem a sem rabla ene dve brci v rit, hvala za streznitev user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

09.06.2006, 15:01

clock-img

Anonimen

5 kil pa res ni nič!

Kar lepo počakaj, da nehaš dojit, potem pa na dieto, če hočeš shujšat. Prej ti pa res ni treba user posted image  user posted image

clock-img

09.06.2006, 15:04

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem probala dojit in hujšat, pa se ni obneslo. Se mi je zelo poznalo na mleku in sem hujšanje prestavila na kasnejše obdobje. Me  pa skoz bolj motijo odvečni kg. Bolj bi bila vesela, da bi se bližala zima, ne pa poletje in kopalke.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

09.06.2006, 20:41

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Daj, puncica, nehi ga srat. RAje počakaj, da si orng opomoreš od poroda pa da nehaš dojit. Ker pri tebi pa res ni krize, da bi morala "na horuk" it hujšat. Saj imaš še čas.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

09.06.2006, 22:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem začela 6 mesecev po porodu. 6 mesecev sem jo le dojila, potem pa sem začela njej dodajat, jaz pa hujšat. user posted image  Se pa mi ni nič na mleku poznalo, ker sem že vseskozi pila več  ali manj samo vodo, med ločevalno pa prav tako (na hektolitre user posted image ). Za mleko je važna količina tekočine. Mogoče pa lahko le še malo počakaš z ločevalno. Pa malo več sprehodov in daljše in bo  šla kakšna kilca dol.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.06.2006, 09:48

clock-img

Anonimen

Ali pozabi na dojenje ali pa na dijeto!!!Kdo ima prednost?Ti lai malček?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem