cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dojenje - več hrane

clock-img

09.11.2009, 08:25

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Me pa zanima. če ste zaradi dojenja kaj več jedle, torej ste jedle tako kot normalno ali ste pač povečale količino hrane...???user posted image

clock-img

09.11.2009, 09:00

clock-img

manna

pencil-img

2556

Ne, nisem povečala količino hrane. Razen takoj ko sem prišla iz porodnišnice ko so mi domači kuhali kompote, čaje, juhice, polento, ...Takrat sem kakšne tri tedne mogoče res jedla več kot sicer. Drugač pa ne. 

clock-img

09.11.2009, 09:09

clock-img

Anonimen

jem normalno. PIjem pa ogromno. Jej tako kot ti paše.

clock-img

09.11.2009, 09:42

clock-img

kapitan jan

pencil-img

91

Se strinjam - pojej toliko kot potrebuješ, pazi le, da ješ kakovostno hrano, ne pa packarije, ki nimajo hranilne vrednosti, temveč samo redijo.
Jaz sem po prvem porodu takoj začela hujšati, premalo pila in se čudila, da nimam mleka. Po drugem porodu pa sem popila vsak dan 4 litre tekočine in jedla tolikokrat kot sem začutila lakoto, ne glede na uro. Imela sem veliko mleka in pridnega pivca ob sebi, ki je kljub boleznim lepo napredoval v teži. Kilogrami res niso šli tako drastično navzdol, sem pa zdaj shujšala. Ko sem začenjala zmanjševati dojenje, se je tudi potreba po hrani zmanjšali, zato pravim, da je občutek lakote naravni klic po hrani,  ne pa alarm za nažiranje.

clock-img

09.11.2009, 10:35

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Jaz sem jedla več. Se mi zdi da mi je kar organizem zahteval. V bistvu sem jedla precej več, kile so pa kar puhtele. Po treh mesecih sem izgubila vse pa še 7 dodatmih. Res pa je, da sem dojila na 1,5 ure do konca petega meseca. komaj zdaj se malo umirja, ko uvajamo GH.

Predvsem pa pazi, da boš dosti pila in jedla kvalitetno hrano. Res se pozna na mleku - na količini.

clock-img

09.11.2009, 18:08

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz sem tudi mogla jesti več, kot ponavadi, drugače ni bilo mleka. Sem opazila, da sem po raznih družinskih srelčanjih, kjer se je jedlo neomejeno imela mleka še preveč. Tako, da hrana sigurno vpliva.

Pa še moje "zaloge" so bolj skromne in se mi je tudi nas teži hitro poznalo, če sem manj jedla...


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem