cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dojenje/mleko pri 7-mesečniku

clock-img

24.05.2006, 09:31

clock-img

Anonimen

Zanima me kako/koliko še spijejo mleka oz. se dojijo 7-mesečniki. Moj pikec se čez dan sploh noče več dojiti oz. se samo carta (ravno tolk da zaspi) - pred spanjem in ponoči pa je čisto druga pesem-bi bil skos na meni. Kako naj ga odvadim nočnih razvad? Koliko spije ne vem torej sploh mi ni jasno če dobi tistih 600 ml na dan... 

clock-img

24.05.2006, 09:48

clock-img

tulip

pencil-img

917

Različno, če dojiš nikoli ne veš...pomembno je da se otrok dobro razvija in raste, po 6 mes dobiva vedno več hranilnih snovi s hrano, zato je odvisno tudi koliko poje ostale hrane.
Glede nočnega hranjenja- mi smo se dojili 1x ponoči še pri 7mes, je pa normalno jedel tudi čez dan. Poskusi mu ponoči dati vodo...mogoče bo spoznal, da je noč za spanje.
Pa mlačno oz. toplo, hladne navadno ne marajo!user posted image

clock-img

24.05.2006, 09:59

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem imela podoben problem. Ema je jedla ponoci. Dokler ni zacela res veliko cez dan pojest. Sem jo nacrtno hranila cez dan ful veliko. Zdaj je dosti boljse pri 8 mesecih. Cimvec naj cez dan poje.

_____________________________

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem