cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dojenček - postavljanje na noge

clock-img

08.05.2015, 15:00

clock-img

Bluegirl

pencil-img

415

Ojla,

malo me zanima, kdaj so se vaši otročki začeli dvigovat, postavljat na noge? Moj pri 10ih mesecih še nima nič interesa. Na kolena se še dvigne, več pa ne.

Lep pozdrav.

clock-img

10.05.2015, 21:14

clock-img

neznanka89

pencil-img

228

Hei. Moj soncek je bil do 7 meseca v zaostanku v razvoju. Ni plazil, ne sedel, redko se je obrnil...Sem vedno poslusala na posvetovalnici. Potem se je pa pri 8 mesecih kar naenkrat postavil na vse stiri in se isti dan zacel kobacati. Cez en teden je pa se zacel postavljati na nogice in istocasno se je prvic usedel. Sedaj pri 11 kobaca s polno hitrostjo in hodi ob opori. Kot si videla, se lahko spremeni to cez noc. Kar naenkrat bo ugotovil, da ima nogice in potem ga vec nic ne ustaviuser posted image

clock-img

11.05.2015, 13:15

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Hči je hodila ob opori od 7 meseca starosti, shodila pa je samostojno šele pri 13 mesecih. Vsak otrok je edinstven. Če te pa kaj skrbi, pa najboljše, da povprašaš izbranega pediatra.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem