cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dohodnina - končno :)

clock-img

25.09.2006, 20:24

clock-img

Anonimen

No, pa sem tudi jaz dočakala odločbouser posted image user posted image user posted image ... Nič ni bilo narobe, niso me klicali, smo zavlačevali so, verjetno zato, ker so mi morali vrnit denar... Ah, pa ta naša davkarija...

Toliko v informacijo, če je sploh še kje kdo, ki ni dobil odločbe... Kar pa skoraj ne verjamemuser posted image

clock-img

25.09.2006, 20:30

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Končno tudi jaz sem dočakala in tudi meni bodo mogli vrnituser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2006, 20:31

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Bi rekla da smo še taki ki čakamo al nas bodo štrafal al se jim bomo smejal. Sem vesela da ste pri vas veseli!

Lep pozdrav! K

clock-img

25.09.2006, 20:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moj jo je tudi danes dobil. user posted image user posted image
Ja, kaj čemo - je pač država morala vzet kredit za izplačila. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.09.2006, 21:07

clock-img

andrea

pencil-img

62

Jaz pa še zmeri čakam,kljub temu, da moram plačat.
Mogoče so me pa pozabili.(haha)user posted image user posted image

clock-img

25.09.2006, 21:51

clock-img

sjug

pencil-img

334

Moj pa še kar ni dobil. Se jim zgleda nič ne mudi, vzeti, kar je cesarjevega user posted image .

Never Ever Give Up!

clock-img

26.09.2006, 07:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem tudi dočakala, vrnili so mi toliko, kot sem si izračunala. No, saj ni veliko, ampak bolje kot nič. Itak bo šlo vse za Aljaža, čeveljčki, kombinezon, pa bo že zmanjkalouser posted image , mami pa spet ne bo prišla na vrstouser posted image .

clock-img

27.09.2006, 11:26

clock-img

MH0

pencil-img

118

Midva še tudi nimava. En plača en dobi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem