cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dodatek na recept

clock-img

02.01.2009, 08:57

clock-img

skrinjar_jolly

pencil-img

2

Drage mamice, zanima me ali lahko dobim dodatek na recept? Pediatrinja mi je rekla, da moram prinesti odločbo centra za socialno delo, tam pa so mi rekli, da z očetom otroka presegava dohodke za 64 € in zato nisva upravičena do hrane na recept. Pa me zanima ali je vse to res, namreč pediatrinje še nisem vprašala. Živimo pa v Mariboru, če vam to kaj pomaga. Prosim vas za mnenje in nasvet.

Jollyuser posted image

clock-img

02.01.2009, 10:50

clock-img

Tanja74

pencil-img

36

Draga Jolly,
na žalost je res. Mislim, da to velja nekje od aprila 2008. Do recepta si upravičena samo, če ne presegaš minimalne plače, če si brezposelna in če ima otrok alergijo (v to sicer nisem prepričana, da je res). Prinesti pa moraš odločbo CSD. Drugače pa moraš hrano kupovati (jaz jo v A, ker je Novalac tam cenejši) in si si sama kriva, če ne dojiš. Naš župan pa po mojem tako ogromno prihrani. Čestitke MB županu in občini user posted image .

clock-img

02.01.2009, 12:27

clock-img

koala

pencil-img

5539

Draga Tanja74 mariborska občina je EDINA ki daje dodatek na recept, tako da si vseeno zalužiuser posted image user posted image .

Je pa res da je treba odločbo z CSD-ja.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

02.01.2009, 16:45

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Kolikor jaz vem imajo v Mb vsi novorojenčki do 4. meseca starosti  pravico do dodatka na recept. Po 4. mesecu pa menda ne več. Tako je meni pediatrinja povedala pred 1 mesecem v mb bolnišnici.

clock-img

02.01.2009, 18:21

clock-img

skrinjar_jolly

pencil-img

2

Ej, draga mami, hvala za odgovor. Prvič sem se obrnila na vas in sem s tvojo pomočjo s tem forumom zelo zadovoljna. Zdaj se bom večkrat obrnila na vas s kakšnim vprašanjem. Zanima me še, kje kupujete hrano Aptamil 2? Mogoče v Mullerju, ker je tam najcenejši ali ker je tam najkvalitetnejši?

clock-img

03.01.2009, 21:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem