cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dobila sem jih!!!!

clock-img

17.04.2007, 12:27

clock-img

Anonimen

Te namreč:

user posted image

A niso kjut?

Sem čistuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:28

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  vsakič bolj se bližaš 400.user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:29

clock-img

Anonimen

Bili pa so 26 funtov (no, za toliko sem jih specala).

To je točno 9100 naših starih dobrih SIT.user posted image

Nati - a ti veš, kje je še 400!!??!!??

clock-img

17.04.2007, 12:30

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image KJUT, KJUT.....ne kričim...samo ali so primerne za te temperature (koper 24)? Ali bodo čakale jesen?

clock-img

17.04.2007, 12:30

clock-img

Anonimen

Ponižno bodo čakale jesenuser posted image

clock-img

17.04.2007, 12:37

clock-img

Anonimen

Ja moraš štet tud vse copate, pa čevlje za doma...user posted image user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:38

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Pri nas je še bolj toplo. user posted image  

Škorenci so lušni, ja. Pa še poceni.user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati

Ja moraš štet tud vse copate, pa čevlje za doma...user posted image user posted image

Pa kaj še????

clock-img

17.04.2007, 12:41

clock-img

facka

pencil-img

789

pa copate za v vodo, pa plavutke, pa gumijaste škornjeuser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

17.04.2007, 12:48

clock-img

romy

pencil-img

580

Super, če so tebi cool. Sicer jih jaz ne bi obula, ampak okusi so različni. Zanima pa me: Za kam ti obuješ take škornje? Za v službo, za na fešto, ples,...res me zanima. Ker sem mal premišljevala pa v mojem lifu do zdaj še ni bilo priložnosti, da bi obula take škornje.

clock-img

17.04.2007, 13:00

clock-img

Anonimen

Za v službo, seveda. Če imam črn kostimček (s krilom) se ful lepo poda vsaj nekaj živahnega zraven, ne?

Vse črno, potem pa ti škorenjci.user posted image

clock-img

17.04.2007, 13:05

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Raho, saj so še napovedane ohladitve aprila.
Tako da nič bat!
Men so svetovni, s tem, da bi jih jaz nosila na ful opet jeans.

clock-img

17.04.2007, 13:06

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Svetle kavbojke seveda v stilu miss sixty

clock-img

17.04.2007, 13:10

clock-img

Anonimen

No, seveda na jeans tudi, baciluš.  Sam nimam miss sixty Imam R&R.  Bodo dovolj dobreuser posted image

clock-img

17.04.2007, 13:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kamot!

Dobro bodo pa prišle tut z nosečniškimi stvarmi -> pa glej, da se ne boš skrivala, ampak pokazala trebuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

clock-img

17.04.2007, 13:36

clock-img

Anonimen

Baciluš. Pa saj veš, da bom celo nosečnost v hlačah pa oblekah čez hlače - ozkih, širokih, takih do kolen, nad kolenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sam si moram ene dobre nosečniške kavbojke in ene kargo hlače kupituser posted image

clock-img

17.04.2007, 14:03

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Raho, sem se danes spomnila nate, ko sem jih ugledala na ebayu - tik pred zakjlučkom aukcijeuser posted image

jaz pa upam, da me doma že čakajo moje rdeče balerinke. zdaj pa pecam še "Travelling light" od IC, ki mi v prvo niso bile usojene. ampak zdaj, ko vem pravo cifro.....user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

17.04.2007, 14:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Lepiuser posted image .

clock-img

17.04.2007, 14:56

clock-img

Anonimen

Magi* - včerja pa sem dobila ene IC kožne barve in gožnjo po SMSju od prijateljice, da ji naj nikar več takih linkov ne pošiljam, ker je čisto hinuser posted image   Koliko imaš ti cifro M?

Si videla tiste japonke z rožicami? Sam imajo samo v 4.

clock-img

17.04.2007, 17:38

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

raho, jaz imam med 4 in 5, ampak pri tehle IC sem se pa že opekla. v ene luškane salonarčke št. 5 sploh noge nisem not dobilauser posted image  sem potem po forumih brala, da imajo zelo fleksibilno številčenje, odvisno od modela.

mojih balerink še ni, bodo sigurno jutri. komaj čakam:-)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

17.04.2007, 21:29

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

raho - glej, da se ne boš preveč zredila do jeseni... jih boš bolj težko zaprla user posted image

clock-img

17.04.2007, 22:32

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jana73, na srečo si je kupila čevlje, ki ne bodo nikdar šli iz mode in jih bo lahko nosila naslednjo jesenuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem