IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Kerensa, potem boš ti svojemu sinu dovolila, da bo zunaj cele noči, tudi če boš vedela, da ima slabo družbo, da počne stvari, ki niso v redu, če se milo izrazim, samo zato, ker je tak zakon?!?!
Kaj mu bos pa naredila
Verige na roke in za radiator privezat? Povej mi en prakticen ukrep, kako mu to lahko preprecis.
zagroziš da ga boš vrgla iz bajte. to (skor) vedno deluje, ampak če je pa to primeren ukrep... poleg tega, kdaj se to konča? ko je sine poročen, star 32 in se njegovi mami zdi, da ma neprimerno družbo (pa recimo da z ženo živita doma) bo kaj? mislm, do kdaj je to (torej prepovedi druženja z 'neprimernimi' ljudmi in ostajanje zunaj celo noč) aktualno? do 20.? 25.? 30? skoz? katipi, mnenje?
kakorkoli, oš nisem hodila ven razen na valeti in končnem izletu (lipa čez cesto, sm mela uro polnoči), sicer smo pa rolal in se s kolesi vozil, ampak je bla ura 20.00 za doma bit.
v gimnaziji sm mogla bit doma z zadnjim busom 22.30 iz lj, ker moji pač ne bodo vstajal in me hodil iskat. redkokdaj mi je blo dovoljeno kaj dalj ostat, npr za kak koncert al pa prireditev, ampak sm vedno mogla povedat približno kdaj in kako bom pršla domov. v 3. letniku so mi podaljšal izhode do polnoči, domov sem se pa mogla vedno znajdt sama (ponavad taxi, če ni blo dnarja pa bus). po 18. ni blo več prepovedi. res pa da med tednom ni blo pravoglasanja, nisem hodila 'ven' sploh (do 3. letnika, pa še tist je blo zlooooooooooooo izjemoma (tm ene 3x na leto), npr po kaki šolski predstavi al pa to).
noble and children respected their elders.