cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Do kdaj si dojila in kako si nehala?

clock-img

11.06.2018, 14:57

clock-img

Umma3

pencil-img

64

Hej punce, moj sin je pravi zizoholik. Čez dan nekako zdrži samo z enim podojem, pa še to samo čez eden, ko je v varstvu, zvečer in ponoči pa brez zizike ne gre, nikakor. Star je 13 mesecev. Ima še katera takšne izkušnje?
Kako naj ga malce odvadim nočnega sesanja (od večera do jutra je namreč na dojki 5 do 6x) user posted image ? Duda ali flaška ne pride v poštev.

clock-img

11.06.2018, 20:14

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Hm.. sama tezko kaj svetujem iz svojih izkusenj, sem pa ze veckrat prebrala da so mamice ponoci zamenjali ateki.. torej, ko se zbudi, ni mamice (je recimo v drugi sobi). Jaz bi probala tako, ce bi imela isti problem. Druga pa tezko kaj svetujem, nama ni bilo danih toliko mesecev dojenja user posted image

clock-img

14.03.2019, 21:18

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

morda tale članek kaj pomaga :

http://www.ringaraja.net/clanek/dojenje-je-ok-dokler-je-obema-ok_8659.html#

Drugače pa moja punčka je stara 19m in se še vedno dojiva 3-4x dnevno in mi je čisto ok. Poslušaj sebe in naredi, tako kakor piše v članku user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem