cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Do kdaj mleko?

clock-img

21.06.2006, 23:37

clock-img

alfa

pencil-img

153

Naš mali bo kmalu napolnil 9m in se še dojimo in sicer zjutraj, zvečer in ponavadi še 1x ponoči. Zadnje dni me mučita naslednji vprašanji.
Do danes mi na srečo še ni bilo potrebno iztiskati mleko, niti nisem uporabljala črpalke, sem probala parkrat iztisnit, vendar samo toliko, da so se na bradavici pokazale sledi mleka. Zato me zanima, kako veš, da nimaš več mleka...je to to, podobno kot pri dojenju, če čisto sprazni dojko in te začne rahlo skeleti. In potem posledično odpiranje lačnih ust pri malčku, ki izgleda, kot lačen ptiček?
In drugo, do kdaj mleko, če se preneha dojiti npr. pri 9m? S tem mislim, do katere starosti je otroku priporočljivo ponujati adaptirano mleko zjutraj in zvečer?
Za kakršenkoli odgovor bom zelo hvaležna.
Lep pozdrav.

clock-img

23.06.2006, 00:21

clock-img

alfa

pencil-img

153

Saj se popolnoma zavedam, da sta vprašanji blond ampak za vsaj kakšen namig bi vas pa res iz srca prosila.
LP.

clock-img

23.06.2006, 07:15

clock-img

Anonimen

Kako veš, da več nimaš mleka, ti ne znam točno povedati, ker še nisem nehala dojiti. Po moje, da čutiš, da so drugačne, prazne.

Adaptirano mleko je priporočljivo uporabljati do enega leta.
Od devetega meseca naprej pa se lahko uporablja "navadno" mleko.

clock-img

23.06.2006, 12:20

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Dokler bos ponujala bo mleko. Bo ga toliko, koliko bo otrok popil. Ponudba in povprasevanje se namrec usklajujeta sproti. Tako s stiskom dojke je tudi meni pritekla samo kapljica, pa sem vseeno veliko veliko vec nacrpala. Otrok pa popije dosti vec kot lahko nacrpa crpalka.

V primeru, da bos prenehala dojiti, je primerno dodajati adaptirano mleko do 12 meseca. Do takrat se namrec kravje mleko odsvetuje!





_____________________________

Gospa sem.

clock-img

23.06.2006, 21:51

clock-img

alfa

pencil-img

153

Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem