cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Do kdaj magnezij?

clock-img

19.09.2005, 11:16

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Pozdravljene!

Od 21. tedna nosecnosti sem morala piti 2 do 3 krat dnevno magnezijeve tablete, ki bi naj ustavljale krce in popadke. Ker pa sem danes 29 dni pred rokom (in ker sem ze vsa okrogla, zatekla, okorna, razbolela in vsega navelicana) bi mi prav pasalo ce bi rodila kak teden ali dva pred PDP. In ne 14 dni po PDP, tako kot prvic

Zanima me do kdaj ste ve pile magnezijeve tablete? In ce slucajno katera razmislja o malinovem caju...

LP anja

clock-img

22.09.2005, 11:20

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Anja, a tok mal maš še? Superca! Pol glih vstopaš na porodniško? Pogodbe ti niso podaljšal, a ne? Tko kot men. Ne vem, tole šolstvo... Sej tapravo Anjo mislim, a ne?
Jst Mg tablete pijem po potrebi, če mi ful otrdeva trebuh al pa če dobim krč v noge, redno jih ne jemljem. Pomoje ti ne bi nič škodilo če bi jih jedla, pa tud če bi jih nehala... Ne verjamem, da bi prenehanje kej vplivalo na pospešeno sprožitev poroda, mogoče pa tud, ker si jih redno jedla.
Malinov čaj? Ja, sm razmišljala, da bi ga začela pit en mesec pred rokom. Mam grmičke malin pred hišo in bi liste lahko sama posušila, samo pojma nimam v kakšnih odmerkih se to dozira. Katera ve?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem