writing-img

Digitalna trdnjava

clock-img

12.01.2007, 07:14

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Jaz berem to knjigo in mi je všeč,na isti način je napisana kot Šifra,se mi zdi,da ima Dan Brown dobre knjige!user posted image user posted image
Ali je že katera prebrala to knjigo?
No jaz sem komaj pri 25.poglavju in je zanimivo,to mi je všeč,da knjiga človeka pritegne in jo ne izpusti iz rok!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

12.01.2007, 09:10

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Meni je bila zelo všeč, ker mi je tudi informacijska tehnologija zelo blizu - pravzaprav so mi bile všeč vse njegove, čeprav je stil pisanja pri vseh enak - gre pač za isti model istega avtorja. Ledene prevare pa še nisem prebrala.

clock-img

12.01.2007, 12:04

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Jaz še tudi nisem prebrala Ledene prevare - sledi po Digitalni prevari!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

09.02.2007, 23:00

clock-img

petra81

pencil-img

733

Jaz sem jo tudi prebrala, in mi je bila tudi zelo všeč!

clock-img

09.02.2007, 23:04

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Sem jo prebrala in mi ni bila ne vem kako všeč. Čakam da mi rata pridt do Ledene prevare v knjižnici.

clock-img

09.02.2007, 23:53

clock-img

Anonimen

Prebrala vse prevedene knjige D. Browna - od vseh mi je Digitalna trdnjava še najslabša. Ledena prevara pa je super. Ampak pa ima všečno pisanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem