cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Diete-skupaj vsi dnevi?!

clock-img

25.08.2005, 22:37

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

A sem preveč lena, če prosim, da bi dieto za ves mesec spravili pod en naslov?:bravo: :bravo: :bravo:
Bi bilo super, ker nekaterih dni ne najdem...

clock-img

25.08.2005, 22:47

clock-img

Anonimen

Ne vem, kako bi to spravila pod en naslov. Je pa tako: dieta po dnevih se je od 1. do 9. dneva objavljala na forumu NV, od 10. dne naprej pa na tem forumu.

Če želiš pogledati na NV, je trenutno na strani 45 začetek našega premišljevanja, ali bi se odločile ali ne (MD - začetek jutri?), potem imaš na strani 43 (MD - začetek danes - 1. dan), na strani 41 Dieta - 2. dan in tako naprej. Pač moraš malo listati. Vendar če v iskalniku vtipkaš samo številko dneva, bi ti moralo dati vse dneve, razen 1., ko ni označen s številko.

Upam, da sem kaj pomagala.;) A bi se nam rada pridružila?;)

clock-img

25.08.2005, 23:07

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

kak bo sedaj ko ne bo rr- ha,ha-to bo preizkušnja- jaz se bom držala-za vas pa ne vem:)-:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem