cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dieta padla nekam ...

clock-img

23.08.2005, 21:49

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

No tko, jest sm za ubit. Že od petka zvečer mi hrana diši, diši in diši. No pa da ne ostane samo pri vonju, hrana je tudi zelo dobra. In jaz jem. Ma kaj jem, žrem :grrr: . In ne morem nehat. :(( Bolj ko razmišljam o tem, da bi se vseeno morala spet držat diete, bolj mi pod roke pride kaj, kar leti naravnost v moja usta. Beda. Vam povem. Tako da vse kar je dol padlo, je tud nazaj gor priletelo. Na tehtnico pa že nekaj časa nisem stopila.
Se počutim tako kot takrat, ko sem še kadila. Dobre misli, da ne bom nobenega prižgala, pa sem znala takrat tud dvakrat več pokaditi. Zdaj je pa s hrano tako.
Joj, punce v roke se moram prijeti.
Adijo.
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

23.08.2005, 21:55

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Predstavljaj si, da je tisti keks, ki ti je prišel pod roke polizal en srčkan mali:kuza:...eh, ne sekiraj se še zaradi diet, je toliko lepših stvari!

clock-img

24.08.2005, 00:51

clock-img

ciciban

pencil-img

320

ojla,Tjaga!

Jaz imam krasno resitev zate,sam na kavico mors prletet!!!Mam neki tazga zate,da si bos loh sadje lupla!:)-:)-:)-

:kuza::kava:

clock-img

24.08.2005, 07:01

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Tjaga samo ven se spokaj pa hodit, samo v službi bo ap to težko, a ne?:zmeden: V službo pa nič s sabo nosit. Pa nobenih slanih in sladkih prigrizkov ne imej doma.

clock-img

02.09.2005, 20:42

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

o tjaga ti kar jej pa še picerijo maš bliz le brž na eno

clock-img

02.09.2005, 23:02

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

joj ne mi o picah, plissssssssss

clock-img

03.09.2005, 14:46

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Točno s takim problemom sem se tudi sama borila slabih 10 mesecev nazaj. Potem pa sem rekla da naj mi pomaga in od takrat me redno nadzira kaj jem in koliko. In lakota je hitro zbledela ko mi je pokazala moj orbitrek. Več sem pojedla,več sem orbitrekala, in sem shujšala za 11kg. In sem full ponosna nase, čeprav bi včasih se nažirala.

Pejt ven na sprehod, kolesari, rolej,..beri,.. samo ne misli na hrano, jej sadje,zelenjavo in predvsem ogromno pij-vodo!
Počasi in s trmo boš daleč prišla
Držim zate in vse ki hujšate

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem