No, pa še jaz! :)
Tudi jaz sem zelo vesela, da smo se končno tudi zagledale. :bravo:
Sem pa v prednosti, saj poznamo tudi Katjo! ;) In povem vam (Katja, ne zamerit, da si te privoščim opisovati...), da je Katja prav fletna, tako kot vse me ostale. :)
Katja, upam, da bodo bolečine v vratu kmalu minile. Pa nisi nič rekla, da te kaj boli, ko si klicala...
Strinjam se s Kinokijo, ki je tako lepo napisala, da imamo zdaj pred sabo tudi resnične osebe, s katerimi si pišemo in premlevamo težave ter seveda delimo veselje. Mislim, da naš forum od sedaj naprej nikoli ne bo več tak kot do sedaj. Bo bolj oseben in drugače bomo gledale na zadeve, tako dobre, vesele kot tudi na kakšne manj dobre. Meni se že danes zdi pisanje na tem forumu čisto drugačno...
Ampak v pozitivnem smislu, seveda. Drugače je, če veš, komu pišeš.
Tudi jaz sem za ponovno srečanje čez nekaj časa. Že zaradi Katje... In seveda vseh nas.
Alja, jaz bi ti predlagala, da se s Tomažičevo pogovoriš o tem, kakšne imaš cukre čez vikend in na dopustu in o tem, kako se vse spremeni čez teden, ko si v službi. Povej ji, kako zelo si želiš zanositi in jo vprašaj, če bi bila kakšna možnost, da te morda da vsaj za polovico časa na bolniško.
Sicer ti pa lahko še Katja kaj pove o njenih cukrih, ko je zanosila. Je rekla, da jih je imela zjutraj tja do 20mmol/l. Zate bi bilo zdaj zagotovo bolje, saj črpalko nosečnici takoj odobrijo, torej bi jo dobila brž. Prvi mesec bi sicer plačala potrošni material (cca. 45.000sit), potem bi ti jo pa že odobrili. In potem bi bila rešena. Vsaj za leto dni.
Ajsha, tvoja Lucija je pravi zakladek, a ne? Ful je srčkana.
Lepo se imejte in uživajte!
Medvedka