cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Diabetes, part 5

clock-img

10.08.2004, 20:24

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Menim, da naše srečanje zasluži novo temo, kaj ne?

V glavnem, dobile smo se ženskice s RR, katerim je skupen diabetes tip1, želja pa otročku in Kašarija...:love::love:

Bilo je fletno, poleg teoretičnega znanja o diabetesu in vsej pripadajoči krami so neprecenljive tudi izkušnje. Vsi se trudimo se učiti na tujih izkušnjah, samo kaj, ko so žal poučne samo naše. Osebne. Žal tudi najdražje.

Pa seveda je bilo mal čveka kar tako. 8)

Zanimivo je, ker sedaj prav veš, kdo se skriva za nickom, nekogaršnje težave in problemi so sedaj dobili obraz... Sedaj še bolj držim pesti za Medvedko, da bo še naprej taka fletna srečka nosečka (in to še kdaj), da bo Alja končno pribrcala do črpalke in nizkega HBa1c, da bo naša Šiškarica (Aisha) vzgojila orenk tapravo zavedno Kašarko.:bravo::bravo::bravo:

Katja, škoda, ker ti ni bilo, sedaj smo bile štiriperesna deteljica, samo petperesna je še srečnejša...:sloncek::sloncek:

clock-img

10.08.2004, 20:38

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Še obljubljeni link za omnalabove sladke ljudi-

Splošni link, kjer so lestvice Hba1c, program za vodenje diabetesa Kocka, povezave, Blogi (internetni dnevniki parih članov o življenju in podobmnih traparijah čez dan...)

http://www.omnalab.com/

Tukaj je pa še forum , kjer mal prečekirajte, mogoče bo kaka tema ravno pravšnja za vas...

http://www.omnalab.com/forum/

Aja, jaz sem tam pod nickom Maja (ja vem, nimam lih domišljije, BTW my real name je Melita)

clock-img

10.08.2004, 22:26

clock-img

Anonimen

Aisha-ti si iz Šiške? Kje bolj natančno? :love: Aja, pa jutri imamo srečanje RRjevke, če te zanima(v Tivoliju). OB 11h in ob 17:30-dobimo se pri Horsu:)
lp,:fis:

clock-img

10.08.2004, 22:45

clock-img

Katja*

pencil-img

54

Drage ženskice!

Ko bi vedle, kolk mi je bilo žal, da me ni bilo! Cel teden sem sanjala o našem srečanju, pol se mi pa na pol poti en mulc zabije v rit!:((:((Da ne bo pomote - avtomobilsko rit!
V uteho mi je samo to, da nisem bila nič kriva.

Meni ni hudega, sicer sem morala na urgenco, pa me čaka samo nekaj dni bolečega vratu. Zgleda, da trk ni bil tako nedolžen...

Upam, da se dobimo še kdaj - res bi rada spoznala še ostale.

Mejte se!

Katja

clock-img

11.08.2004, 11:55

clock-img

Alja1

pencil-img

61

Zdravo punce,

Lepo, da smo spet na 1. strani :bravo:

Ja, moji včerajšnji vtisi: bilo je čudovito, povsem sproščeno in vsekakor ne neponovljivo (kar se mene tiče, nadaljevanje sledi ...)!

Bile ste mi v veliko pomoč, oporo in vsaka mi je s svojimi dragocenimi izkušnjami, idejami in nasveti ponovno vlila upanje, da vztrajam pri realizaciji mojega življenjskega cilja :duda:!

Hvala vam!

Štajerski pozdravček od A.

clock-img

11.08.2004, 12:57

clock-img

Medvedka

pencil-img

185

No, pa še jaz! :)

Tudi jaz sem zelo vesela, da smo se končno tudi zagledale. :bravo:
Sem pa v prednosti, saj poznamo tudi Katjo! ;) In povem vam (Katja, ne zamerit, da si te privoščim opisovati...), da je Katja prav fletna, tako kot vse me ostale. :)
Katja, upam, da bodo bolečine v vratu kmalu minile. Pa nisi nič rekla, da te kaj boli, ko si klicala...

Strinjam se s Kinokijo, ki je tako lepo napisala, da imamo zdaj pred sabo tudi resnične osebe, s katerimi si pišemo in premlevamo težave ter seveda delimo veselje. Mislim, da naš forum od sedaj naprej nikoli ne bo več tak kot do sedaj. Bo bolj oseben in drugače bomo gledale na zadeve, tako dobre, vesele kot tudi na kakšne manj dobre. Meni se že danes zdi pisanje na tem forumu čisto drugačno...
Ampak v pozitivnem smislu, seveda. Drugače je, če veš, komu pišeš.

Tudi jaz sem za ponovno srečanje čez nekaj časa. Že zaradi Katje... In seveda vseh nas.

Alja, jaz bi ti predlagala, da se s Tomažičevo pogovoriš o tem, kakšne imaš cukre čez vikend in na dopustu in o tem, kako se vse spremeni čez teden, ko si v službi. Povej ji, kako zelo si želiš zanositi in jo vprašaj, če bi bila kakšna možnost, da te morda da vsaj za polovico časa na bolniško.
Sicer ti pa lahko še Katja kaj pove o njenih cukrih, ko je zanosila. Je rekla, da jih je imela zjutraj tja do 20mmol/l. Zate bi bilo zdaj zagotovo bolje, saj črpalko nosečnici takoj odobrijo, torej bi jo dobila brž. Prvi mesec bi sicer plačala potrošni material (cca. 45.000sit), potem bi ti jo pa že odobrili. In potem bi bila rešena. Vsaj za leto dni.

Ajsha, tvoja Lucija je pravi zakladek, a ne? Ful je srčkana.

Lepo se imejte in uživajte!

Medvedka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem