cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Depilacija rok

clock-img

13.02.2007, 09:02

clock-img

petja

pencil-img

998

Hej!

Mene pa zanima, a si katera depilira roke in s čim (vosek, depilacijska krema ...)? Kakše so roke po depilaciji, na koliko časa si jih je treba depilirati, kakšne so dlake, ko ponovno zrastejo (a so temne in bolj trde) ...???

Se namreč odločam za depilacijo rok, pa se kar ne morem odločiti user posted image . Imam pa kar dlakave roke, tako da si dlake belim z belilno kremo, ampak se mi ne da več!

Hvala vsem!

Lp, petja

clock-img

13.02.2007, 09:09

clock-img

Anonimen

Jaz. Z depilacijsko kremo. Dlake so enake - tanke, svetle še vedno. Počnem enkrat na mesec.

clock-img

13.02.2007, 09:11

clock-img

Anonimen

Enako kot rahouser posted image

Dlake niso nič debelejše ali gostejše.

Mi je pa ful grdo dlakave roke. Ne vem no v čem je štos da maš pobrite noge in vse roke pa dlakaveuser posted image -sploh poleti!

clock-img

13.02.2007, 10:02

clock-img

amalija

pencil-img

212

Jaz sicer nimam prav pretirano velko dlak po rokah, imam pa temne,  in me zato motijo... Ker sem očitno alergična na neke sestavine v belilnih kremah, si jih cca. 3-4x letno odstranim pri kozmetičarki z voskom. Boli sicer kot hudič (mnogo bolj, kot kje drugje po telesu ;) ), ampak imam potem dolgo časa mir + tiste, ki pridejo nato ven, so mnogo bolj švoh user posted image

clock-img

13.02.2007, 10:12

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz grem na vsake toliko časa h kozmetičarki, da mi jih z voskom odstrani . So pa potem dlake malo tanjše in bolj švoh

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

13.02.2007, 10:25

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

evo, na to pa še nism pomislila....da bi si še roke izkocinjevala. Bog, že z nogam mam tolk dela, da se mi kar meša.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

13.02.2007, 10:30

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Cukrček - pa sej greš h kozmetičarki, pa je v cca 5 minutah vse končano - v tako kratkem času ti naredijo depilacijo rok in podpazduhe

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

13.02.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

Ej, dela pa je res... Dokler se celi zdepiliraš, preteče časa... Poleti je enostavneje - hodim h kozmetičarki, pozimi pa se mi enostavno ne da. Preveč boli že za poleti (je boležina dovolj za celo elto)user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, šuger, fletnega štirinožca imaš.

clock-img

13.02.2007, 10:33

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

no, saj o tem sem že premišljevala, da bi se dala razkocint pri kozmetičarki. Samo kaj ko ta hudič baje tolk boli.....jaz sem pa eno tako občutljivo dekletce, ki bi pol še tri dni jokala.
Sem se pa enkrat sama pripravila noge depilirat z voskom....jao mio, vsi sveti in nesveti, kolk je mene to bolel. Sem pol raje do konca pobrila in imela samo eno pot populjeno.

clock-img

13.02.2007, 10:34

clock-img

Anonimen

Evo, sva že dve, ki zraven dobesedno "umirave"user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2007, 10:34

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: raho

jp, pravi medo je ta naša mrcina. Dobr da me ej kr nekaj skupaj, drugače bi on mene okol ridal in ne jaz njega.

clock-img

13.02.2007, 10:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

jp, pravi medo je ta naša mrcina. Dobr da me ej kr nekaj skupaj, drugače bi on mene okol ridal in ne jaz njega.

Še sreča, da sem se jaz po porodu zredila, ker so se pred tem vsi režali, da naša novofundlanka mene vodi na sprehodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2007, 10:43

clock-img

Anonimen

Jaz pa si kar pobrijem.Pa nimam nič gostejših in močnejših potem.Z navadno britvico potem pa malo namažem z kremo pa je.Noge isto.Zdaj pozimi sicer ne poleti pa.Mi je pa čudno,da imam dlake na rokah bele po nogah pa črneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2007, 10:43

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

uu, pol pa veš kako je imet mrcino, ki ima dobrih 50 kil. Jaz sem tudi najprej navijala za novofundlandca, samo je potem le prevladal bernc. In nam ni žal. Res so face tele mrcine, ki so napol medvedi.

clock-img

13.02.2007, 10:59

clock-img

Anonimen

Naša ima 55 kg.user posted image  Smo pa mi najprej gledali bernija - moj mož je navijal zanj.

No, sicer ima to "veze" z dlakami in kocinami, sam bo boljše, da se preselive na Domače živali, ker naju bo kakšen moderator brisal.user posted image

clock-img

13.02.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

ne si jih ne in tud si jih ne upam..ker mi pol peveč grozno zgledauser posted image

clock-img

13.02.2007, 15:46

clock-img

Anonimen

Depiliram si jih z Veet trakovi (vosek je že gor). Na vsake 2-3 mesece ponovim vajo, ker prej ne zrasejo nove. Boli pa nič pretirano.

clock-img

13.02.2007, 20:54

clock-img

petja

pencil-img

998

Kaj pol, a naj si zdepiliram, ali ne user posted image user posted image

Me je strah, da ne bo še hujše user posted image .

Aja, pa kaj naj probam - vosek ali depilacijsko kremo?

Lp, petja

clock-img

13.02.2007, 22:21

clock-img

sonchica

pencil-img

423

Jaz. Z depilacijsko kremo. Dlake so enake - tanke, svetle še vedno. Počnem enkrat na mesec.

se podpišem ! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem