cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Denar kot darilo..

clock-img

17.04.2006, 14:04

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kako lahko izvirno zapakiras/aranziras denar za darilo na poroki? Prosim kaksne lustne ideje!

Gospa sem.

clock-img

17.04.2006, 14:10

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

V kašno "starinsko"  in okrasno skrinjco?user posted image  

Jaz sem enkrat dobila za roj. dan, v taki veliiiki rjavi skrinji, notri denar, pa čestiko in CD. Zelo lepo darilo... user posted image  

clock-img

17.04.2006, 14:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moja mama je dala v cvetličarni narediti šopek, vmes so dali na žičkah navite bankovce. Ne zanam točno opisati, ampak saj si verjetno predstavljaš - bankovec zvit in nekako nataknjen na žičko. 

clock-img

17.04.2006, 14:36

clock-img

Anonimen

O tem smo ravno zadnjič govorile. ISKALNIK!user posted image  Hecam se, ampak smo res govorile.
Najbolj sem si zapomnila odgovora, da so dali denar v prašička, hranilniček.

clock-img

17.04.2006, 14:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Splisni, se posipam s pepelom! user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

17.04.2006, 19:08

clock-img

k1

pencil-img

1649

v dveh primerih sem dobila aranžiranega v šparovček, 1x kot šopek namesto rož, veliko pa kar v voščilnici.

clock-img

17.04.2006, 19:13

clock-img

jasnika

pencil-img

887

bila sem lani na eni poroki in sta slavljenca dobila eno veliko skrinjo polno mivke, v njej kovance evre, zraven pa malo lopatko in sejalo tisto otroško za pesek, ideja da te kap!!!!!
dobila pa sta tud večnadstropno torto iz wc papirja na vsaki roli pa namotan denar jurja, pet, na vrhu pa deset, midva pa sma dala denar aranžirat v šopek in saj je bilo lepo, ampak ideja z skrinjo je zasenčla popolnoma vse in to upravičeno.
lp

clock-img

17.04.2006, 19:53

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

JAz sem dala lani za dve poroki denar aranžirati v cvetličarni in to ne kar eni, ampak v takšni, kjer zame ženska naredi to, kot bi morala vsaka cvetličarka. Pa še stalo me ni tako dosti. V tej cvetličarni ne delajo šopkov, temveč umetnijeuser posted image
p.s. pa še izvirne kuverte imajo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.04.2006, 20:17

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Moja sestra in njen sta dobila en star kovček, not pa pripomočke za poročno potovanje: dve zobni ščetki, glavnik, testerčke šamponov, kremic, male brisačke, kondome..., vmes pa bankovce. 

lp

clock-img

17.04.2006, 21:54

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Midva pa sva na poroki dobila najbolj izvirno denar na naslednji način:
teta, ki ga je podarila je naredila "knjigico", v kateri je bilo potem na vsaki levi strani napisan verz, na desni pa zataknjen bankovec za 10.000sit. Verzi so si sledili tako, da so opisali najini življenski zgodbi + srečanje + končni dogodek(poroko)!!!!!! 

clock-img

17.04.2006, 22:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: poliloni

Midva pa sva na poroki dobila najbolj izvirno denar na naslednji način:
teta, ki ga je podarila je naredila "knjigico", v kateri je bilo potem na vsaki levi strani napisan verz, na desni pa zataknjen bankovec za 10.000sit. Verzi so si sledili tako, da so opisali najini življenski zgodbi + srečanje + končni dogodek(poroko)!!!!!! 

Upam, da je imela knigica dosti listov/straniuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.04.2006, 17:45

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Seven
Prosim kaksne lustne ideje!

Bratrancu so dali denar v drobižu v vreči iz banke. Je ni nihče dvignil. Samo vlekel jo je lahko. Pa še to v paru.

clock-img

18.04.2006, 23:15

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

tud midva sva dobila 20 jurjev od kolegov v kovancih po 10 tolarjev, težko za crknit...aja v takih platnenih vrečkah od banke... v bistvu ful lušne, aranžiran na eni podlogi, tko da sva najprej mislila da so nama neko litoželezno podlogo dal.

Ko sem odnesla zadevo v banko se je frajer za šaltarjem zgrozil in vprašal če mam "štacuno" ko sem mu razložila, kaj je na stvari je komentiral "da imam fejst kolege" - tko ironično!

Men se je zdel pa super. Večinoma sva pa dobivala dinarčke v kuverti (v različnih valutah, predvsem tuji ) ker sva naslednji dan - nedelja potovala na medene user posted image  tedne,........ mmmm kje so časi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem