cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dežurni zobozdravnik v Lj

clock-img

05.11.2005, 19:59

clock-img

san

pencil-img

4176

za dežurnega otroškega zobozdravnika v ljubljani

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.2.2007 17:37:57 >

clock-img

05.11.2005, 21:25

clock-img

urška

pencil-img

3136

Dežurni zobar (sicer najbrž ni otroški) je v ZD CENTER; kolikor vem, delajo tudi ponoči;
telefonska št: 01 200 74 74
upam, da kaj pomaga

clock-img

05.11.2005, 22:18

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Ja dežurni zobozdravnik je na metelkovi v ZD Center. Delajo tudi ponoči, s tem da je treba plačat okol 3000.

LP tina

clock-img

06.11.2005, 07:58

clock-img

san

pencil-img

4176

hvala, ja sem potem ugotovila, da je na metelkovi dežurni zobar in smo klicali, sedaj gremo pa k njemu.
se je moj malček včeraj pred spanjem nerodno vrtel in se direkto z zobki udaril v ogrodje ob postelje. odlomili sta se mu malo zgornje enkice in dvojkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh se ne morm potolažit, pa še poleg sem bila in ga nisem dobro ujela. upam samo da ni kakšnih hujših poškodb znotraj v dlesni oziroma kosti.user posted image user posted image
tako sem žalostna

clock-img

06.11.2005, 23:03

clock-img

urška

pencil-img

3136

upam, da je vse v redu...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem