cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Davčna številka

clock-img

05.09.2004, 19:22

clock-img

Aba

pencil-img

18

Hojla!
Na obrazcu za otroški dodatek sem zasledila, da moram vpisati tudi otrokovo davčno številko, pa me zanima, kako jo dobim (ali moram kam nesti kakšno vlogo ali kako). Zanima me tudi, koliko časa se čaka nanjo.
Hvala in lep pozdrav!
Mateja

clock-img

05.09.2004, 19:23

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...mi smo jo dobil cca. pri :roza: mesecih ....

papa

clock-img

05.09.2004, 20:49

clock-img

monika2004

pencil-img

104

Mi smo pa čakali cca. 1.5mes.!!!
Lp.

clock-img

05.09.2004, 21:26

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!mi smo jo dobili še pred rojstnim listom,to so najprej poslali:)-:)-:)- 1 mesec.to mi pa je pomagal pisati Timi:)-:)-:)-

Katja&Timi:morje::racka::sloncek::morje::racka::sloncek:

clock-img

05.09.2004, 21:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni so jo v Celju dali takoj, čeprav še mali niti ni bil vpisan v register prebivalstva. Oz. je bil, a samo v Lj centrali, niso še poslali podatkov v Ce (so bili ravno dopusti ali kaj). Pa se je referent potrudil in vseeno zrihtal.

clock-img

05.09.2004, 21:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mi je domov nismo dobili dva mesca, ko so neki na davčni zbrklal:zmeden:, saj sem jaz prijavljena stalno v celju, moj pa v ŠK. loki, tako smo lepo šli na davčno in jo dobili, drugače pa ne vem kako bi jo dobili. Smo jo pa tud rabl za otr. dodatek.

clock-img

05.09.2004, 22:45

clock-img

Anonimen

Mateja, kdaj si rodila? Pa mere?:) Sej veš, smo firbčne;)

clock-img

06.09.2004, 06:20

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Jaz sem pa klicala na davkarijo. Bi moral davcno poslat po svoji dolznosti, pa se mi je 3 tedne zdelo malo dolgo. Pa sem vprasala kako in kaj... No, naslednji dan pa sem jo imela doma. (Ocitno so slovenski drzavni uradniki prezaposleni, da take stvari tako dolgo trajajo. Tudi za EMSO sem morala klicat, pa so rekli da rabijo 2 do 3 tedne, da posljejo en usran papir!!!):grrr:

clock-img

06.09.2004, 16:48

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst sm jo šla kr sama iskat pa so mi jo takoj dal. Če bi na njih čakala, bi trajal...

clock-img

07.09.2004, 20:38

clock-img

Aba

pencil-img

18

Joj, punce, sem čisto zmedena! Ne boste verjele, davčno sem dobila naslednji dan po pošti, tako da je zdaj to urejeno. Ja, rodila sem 2. avgusta, ravno na obletnico najine poroke. Vam povem, najlepše darilo, kar si jih lahko zamisliš. Imamo fantka z imenom Mark, ki je bil težak 2940 g in velik 51 cm. Imela sem neverjetno srečo, saj sem imela zelo hiter porod (v porodnišnico sem prišla ob polnoči, rodila pa sem ob 01.01). Še o osebju ljubljanske porodnišnice oddelka B: zelo pohvalno, nimam se kaj pritoževati, vse osebje je bilo zelo prijazno, ustrežljivo in pripravljeno pomagati. Zaenkrat toliko, zdaj se greva pa z mojim sončkom malo crkljat.
Papa!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem