cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Das masa

clock-img

18.09.2005, 18:31

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Pozdravljene ustvarjalke!

Ali katera od vas kaj pridno dela z Das maso. Jaz bi naredila obesek za na verižico za mami, pa nima ideje. Jo ima katera od vas, oz. katera ve, kje je kakšna internetna stran s takšnimi stvarmi.

Hvala že v naprej, B.

clock-img

18.09.2005, 18:33

clock-img

Lara78

pencil-img

36

Zakaj ji ne narediš iz Fimo mase... Masa das malo smrdi... jaz je ne bi nosila okrog vratu.

clock-img

18.09.2005, 18:41

clock-img

želva

pencil-img

1452

Zelo dobre ideje za kakršnokoli ustvarjanje dobiš v reviji Unikat. Imajo res super ideje!

clock-img

18.09.2005, 18:50

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Joj, revija Unikat je meni obupna, jaz ti priporočam revijo Atelje, poglej na spletno stran Antusa, tam bi morale biti kakšne ideje za Das maso. Lahko pa greš na MON, na forum Skrinjica idej, ter si malce pogledaš albume forumovk, idej kar mrgoli, lp!

clock-img

09.10.2005, 21:15

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Res je Fimo masa bolj primerna za nizanje perlic, sicer tudi Das masa ni slaba. Dobiš pa tudi v specializiranih trgovinah posebne plastične ali lesene obeske/kroglice, ki jih nato sama poljubno nizaš. Je tudi lepo!
Obstaja tudi nakit iz testenin, sploh če ga delajo mlajši ali pa iz narezanih pisanih slamic...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem