Po mojem, je čisto odvisno, kako ravnajo s tabo. Če se ti bo kakšna babica ali sestra zdela posebej prijazna, da je res naredila nekaj, kar ji ne bi bilo treba, zato, da je bilo tebi lažje, potem si gotovo zasluži kakšno darilce. Že zato, da bo še naprej tako prijazna tudi do drugih in ker boš ti resnično čutila hvaležnost. Pri meni je bila samo ena babica (pa sem bila v porodni skoraj 3 dni) zelo prijazna. Veliko se je ukvarjala z mano, mi masirala hrbet, mi prinašala raznorazne dišave, ki pomagajo pri sproščanju in podobno. Tudi čisto na koncu, ko so me že skoraj odpeljali v operacijsko na CR, mi je prišepnila, da če hočem, lahko vseeno še poizkusimo s porodom, da bom potem veliko manj boga kot po casrkem rezu. Ko pa je videla obup v mojih očeh, se je takoj strinjala, da me čimprej odpeljejo v operacijsko. Zelo, zelo sem ji bila hvaležna,ikoli je ne bom pozabila in še danes mi je žal, da ji nisem prinesla kakšne rožice, oziroma da nisem možu naročila, naj ji jo nese, saj sem bila sama še kakšen mesec po porodu skoraj nepokretna. V takem primeru je zelo prav, če ji poveš, da si ji hvaležna. Vsevprek dajanje za kavice ali podobne traparije pa se mi zdijo idiotske. Zakaj pa? Če samo opravljajo svoje delo tako kot mi v službah.