writing-img

Darilo za obhajilo

clock-img

27.05.2009, 22:37

clock-img

borci

pencil-img

106

Iščemo predloge za darilo za obhajilo za hčerko dobrega kolega, saj smo povabljeni že v cerkev in potem v gostilno.

Pa še eno vpr.: darilo za 7 letno pupo.

lp

clock-img

27.05.2009, 22:39

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Nevem no za obhajilo se nikoli ni dajalo darila!!! To je sedaj ena nova modna muha.....Če pa že moraš potem ji daj denar pa naj ji mamica kupi kar rabi.

clock-img

28.05.2009, 07:47

clock-img

Hans

pencil-img

501

Stara sem preko tridest let in sem bila pri obhajilu dvajset let nazaj pa sem dobila darilo.

Mi smo bili na obhajilu 14 dni nazaj. Dekle, ki je šlo k obhajilu je bilo najbolj veselo denarja. Pa mogoče kakšne knjige, lepih oblačil. Če nisi za dajanje denarja mogoče darilni bon za kopanje v kakšnem bazenu. Predlagam pa, da ne kupuješ verižic, ur, prstanov. Naša obhajanka je naprimer dobila štiri ure.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

28.05.2009, 09:38

clock-img

borci

pencil-img

106

saj sem mislila kakšno knjigo ali pa album za slike. kaj pa berejo sploh devetletnice?

clock-img

28.05.2009, 10:20

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

IZVIRNO SPOROČILO: borci

saj sem mislila kakšno knjigo ali pa album za slike. kaj pa berejo sploh devetletnice?

album za slike ali kakšen lep okvir je meni vedno dobra ideja. user posted image  zraven pa nekaj denarja v kuverti in je prav lepo darilo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

28.05.2009, 12:21

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Poglej malo na strani od ognjišča, tam imaš obhailna darila, drugače pa imajo v zvonu v lj, ogromno primernih stvari, pa malo denarja daš zraven in to je to

clock-img

28.05.2009, 18:40

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

V nedeljo sma bila z mojim na obhajilu nečakinje, stara 9 let. Pa sma ji dala 40e v kuverto, pa je.

clock-img

28.05.2009, 21:59

clock-img

princeska29

pencil-img

287

moja krščenka gre v nedeljo k obhajilu in ji ne bom kupovala nič ampak bom ji napisala čestitko in zraven bom ji dala denar ampak ne v kuverto ampak v kinder jajčko da bo malo presenečena!!!danes sem eno kinder jajčko lepo spravla na pol vzela ven rumenjaček z igračko in nato v ta rumenjaček dala 50 eurov natp sem obe polovici čokolase malce zagrela in ju nežno stisnila skupaj da sta se sprijeli.potem sem lepo zavila v papirček od kinder jajčke.vse bkupaj bom dala v darilno vrečko pa bo.bomo videli kakšen bo odziv.
in kakšna se vam zdi ta ideja?????

clock-img

29.05.2009, 10:28

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

moja krščenka gre v nedeljo k obhajilu in ji ne bom kupovala nič ampak bom ji napisala čestitko in zraven bom ji dala denar ampak ne v kuverto ampak v kinder jajčko da bo malo presenečena!!!danes sem eno kinder jajčko lepo spravla na pol vzela ven rumenjaček z igračko in nato v ta rumenjaček dala 50 eurov natp sem obe polovici čokolase malce zagrela in ju nežno stisnila skupaj da sta se sprijeli.potem sem lepo zavila v papirček od kinder jajčke.vse bkupaj bom dala v darilno vrečko pa bo.bomo videli kakšen bo odziv.
in kakšna se vam zdi ta ideja?????

pazi, da je ne bo dala komu drugemo za pojest! user posted image   drugače je pa dobra ideja!user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 29.5.2009 10:33:49 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

01.07.2009, 09:17

clock-img

simonas

pencil-img

887

Lahko se da par bankovcev aranžirat v majhen šopek... dobijo se tudi že zelo zanimivi darilni ovitki za denar.

Ali pa res kak okvir za sliko, album, knjiga...

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem