cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Darilo za 30. roj. dan

clock-img

22.08.2006, 12:16

clock-img

Anonimen

Prijateljica bo stara/mlada 30 let. Kaj predlagate, da ji kupimo?

Vsakega predloga bomo veseli!

clock-img

22.08.2006, 12:17

clock-img

Anonimen

Za koliko denarja približno?

clock-img

22.08.2006, 12:19

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Kaj pa, če bi jo vprašali?

clock-img

22.08.2006, 12:22

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz priporočam bon za wellnes center,tega bo sigurno vesela.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

22.08.2006, 15:39

clock-img

Anonimen

tudi jaz priporočam kakšen bon za mašažo, razvajanje itd! to se mi zdi super! odvisno za koliko denarja! če vas je več, ji lahko podarite kakšen vikend paket v toplicah, sej pravim, odvisno za koliko denarja!
user posted image no ja al pa vibrator za foro in bon za razvajanje v wellnes centru...user posted image   user posted image

clock-img

25.08.2006, 18:56

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Kaj pa polet z balonom za dve osebi, da nekoga vzame zraven, če je seveda takšen tip.

Pride 20.000 s celo ceremonijo, da se spravi balon v zrak, pa polet in na koncu balonarski krst, imaš pa tudi več variant za več denarja, polet s šampanjcem v zraku...

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

clock-img

26.08.2006, 10:50

clock-img

sarazan

pencil-img

968

user posted image  jaz sem pa tako "čudna", da mi masaže in podobne zadeve ne pašejo. Še frizer mi je muka, ampak je nujen na 2 meseca. Ko dobim bone, jih vedno naprej podarim. Žal...

Če veš, da bo prijateljici všeč razvajanje v "masažnih" centrih, potem ji res lahko podarite kaj takega.

Kaj pa kašen abonma? A hodi kaj na kakšne predstave ali koncerte? Saj ni nujno, da je ravno klasika. Se da dobit tudi bolj "zanimive" zadeve.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem