cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Darilo trgovine TUŠ

clock-img

26.08.2008, 23:34

clock-img

M_mojca

pencil-img

255

Živjo punce!
Sama sicer nisem noseča z dvojčki, sem pa slišala zanimivo informacijo.
Baje, da v trgovinah TUŠ podarjajo pol-letno zalogo pleničk pampers za novopečene mamice dvojčkov! Ne vem kako sicer to poteka, vendar mi je danes ena prijateljica podala to informacijo! Pozanimajte se, saj se vsekakor splača, če je to res tako!!
Pozdravček vsem!!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

clock-img

27.08.2008, 12:45

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Baje, da bodo vsem zadnjim dvem parom dvojčkov v vseh porodnišnicah podarili polletno zalogo plenic. Porodnišnic je 14, torej bo 28 parov dvojčkov dobilo plenice.user posted image

clock-img

27.08.2008, 21:30

clock-img

sasi13

pencil-img

1020

so jih že podelili in to tistim ki so se zadnji rodili do julija. (dve družine)

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

clock-img

27.08.2008, 21:50

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Tako je bilo rečeno že lansko leto a jaz nisem dobila nič, rodila pa sem 99% zadnja v mesecu in letu, v SG porodnišnici!user posted image
Upam, da boste ostale imele več sreče kot pa jaz in morda še katera!!!user posted image
Držim pest za vse ostale!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2008, 20:29

clock-img

sasi13

pencil-img

1020

zakaj pa se ne pozanimaš, in če ti pripada potem se zato bori pa čeprav je bilo že lansko leto? če želiš ti dam email naslov od tiste ko je za te plenice zadolžena oz. ima to čez in jo vprašaj.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

clock-img

31.08.2008, 10:09

clock-img

konina

pencil-img

989

Mislim, da ne vzamejo leto od januarja do decembra, ampak nekako drugače. Sedaj so podarili tistim, ki so do (mislim) konec junija ali julija rodile zadnje dvojčke. Nisem pa sigurna. Bi bilo pa lepo dobiti takole darilo.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem