cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Darilo

clock-img

27.05.2009, 15:10

clock-img

*maja83*

pencil-img

21

Ojla!

Kaj ste kupovale otročku za prvi rojstni dan? Danes sva povabljena na večerjo in nekaj je seveda treba kupit. No naj povem, da sva punčki botra, v mislih sem pa imela kakšne uhančke za spominček in pa nekaj za zraven. Kako se vam zdi?
Z idejami na plan prosimuser posted image

clock-img

27.05.2009, 15:12

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Rajši kupi neko igračko za na morje ali pa kakšen bazenček. Jaz sem nasplošno pristaš, da se otrokm za rojstni dan kupujejo igračke- nekaj česar se oni veselijo.

clock-img

27.05.2009, 15:28

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Lahko ji kupiš kako kanglici za na plažo, pa lopatko in oblikce,..

clock-img

27.05.2009, 16:05

clock-img

nynna

pencil-img

576

Men se tudi zdi igračka boljše darilo. Saj sploh ne veš če starša želita da ima uhane oz. ko se bo sama odločila da bo imela uhane si jih bo sigurno rajši izbrala sama. Zakaj pa ne vprašaš staršev kaj punčka zdajle potrebuje oz. bi rada imela?

clock-img

27.05.2009, 17:05

clock-img

*maja83*

pencil-img

21

Ola!

ja starša želita, da ima uhane, smo se nedolgo nazaj o tem pogovarjali. In seveda zraven uhanov sem itak mislila kupit še igračo. Njih pa zmeraj ko vprašaš kaj kupit ali kaj takega potrebuje, rečeta nič vidva sam pridita, tako da...

Lp

clock-img

27.05.2009, 17:38

clock-img

Stigmata

pencil-img

52

Naš mulo je dobil mali bazenček, pa igrače za not. Se mi zdi čist fajno darilo.

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem