cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Danes mineva 31 let...

clock-img

12.10.2005, 12:08

clock-img

Tiki

pencil-img

625

... odkar je postala moja 22 mesečna sestrica angelček. Razlil se ji je slepič. Nisemje uspela niti poznati. Šele sedaj, ko imam tudi sama otroka vsaj približno razumem kako kruto je, če doživiš tako izgubo.
user posted image user posted image user posted image  zate Maja

clock-img

12.10.2005, 12:12

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2005, 12:25

clock-img

total

pencil-img

4453

user posted image za Majo.

< Sporočilo je popravil total -- 12.10.2005 12:26:20 >

clock-img

12.10.2005, 12:30

clock-img

Anonimen

Hudo, Tiki. Potolaži svojo mamo, veš kako ji je danes user posted image

clock-img

12.10.2005, 12:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

user posted image user posted image user posted image za Majo in objem za tvojo mamo.

clock-img

12.10.2005, 12:51

clock-img

Anonimen

Meni bi se zmešalo. Prav občudujem ljudi, ki so toliko močni, da lahko po taki tragediji kolikor toliko normalno funkcionirajo naprej.
user posted image  za mamico in za punčko Majo.

clock-img

12.10.2005, 13:24

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj jo angelčki čuvajo.user posted image

Zate in tvojo mamico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2005, 16:35

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Pojdi s tvojo mamo na sprehod in na pokopališče,kjer je pokopana tvoja sestrica Maja.Pogovarjaj se z mamo,veliko ji bo pomenilo.Tudi jaz grem danes mojemu Vidu na grob,itak grem vsak dan in bom prižgala še eno svečko za tvojo sestrico.Mamo pa močno objemi tudi v mojem imenu.
lp D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

12.10.2005, 22:09

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za majo in vse, ki se je spominjate...

nadi

clock-img

13.10.2005, 13:16

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Hvala vsem user posted image

Na njenem spomeniku piše:

Za vse lepe nepozabne dni ljubljena hvala ti.

clock-img

14.10.2005, 08:29

clock-img

viv_

pencil-img

9144

user posted image za vse vas!user posted image

Zdaj pa jokam tukile v službi - ravno toliko je bila stara kot je zdaj Mirna! Tako kot pravi Splišni, meni bi se zmešalo!

clock-img

20.10.2005, 12:23

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Splisni... nekako moraš živeti naprej. Ni tako enostavno, ampak moraš... Tudi jaz sem ob izgubi mami bila na tleh in vem, če ne bi imela bivšega ob sebi in njegove mame, bi se mi verjetno zmašalo... Ampak se pobereš in si še bolj močen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem