cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dan odprtih vrat - LJ porodnišnica

clock-img

10.08.2009, 19:25

clock-img

Pecorella

pencil-img

42

Zanima me, če mogoče kdo ve, ali ima porodnišnica LJ "dan odprtih vrat"?
hvala in lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.9.2009 12:34:35 >

clock-img

10.08.2009, 20:12

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

To ne vem. Ampak na šoli za starše se lahko dogovoriš za ogled porodnih sob.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

11.08.2009, 09:25

clock-img

blazka

pencil-img

554

Sem bila že trikrat v porodnišnici Ljubljana, pa še nisem slišala za dneve odprtih vrat. Mislim, da porodnišnica ni taka inštitucija, kjer bi to šlo. Itak imajo - vsaj en mesec nazaj so še imeli - omejitev obiskov samo za očete. Da bi pa kar vsak hodil po porodnišnici, to se mi zdi pa čist nerazumljivo. Saj boš vse videla in izvedela, ko bo čas za to.

clock-img

11.08.2009, 11:19

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Tudi mene to zanima, ker v nekaterih šolah imajo na primer kar znotraj šole organiziran ogled porodnišnice (na primer, če greš v šolo za starše v ZD Vič, imaš praktični ogled porodnišnice Ljubljana). V sami šoli na ginekološki kliniki je pa samo slikovni prikaz porodnišnice user posted image No, jaz se bom vsekakor probala dogovorit za ogled in ti potem poročam, kako mi je uspelo. Enako želim obiskati še par ostalih porodnišnic ... računam, da se bom potem veliko lažje odločila, kje roditi.
Če veste za kakšne porodnišnice, kako je pri njih z ogledi, prosim če nam napišete.
Vsem srečno! 

clock-img

11.08.2009, 22:28

clock-img

tane

pencil-img

1567

giottka in ostale tole za Kranjsko porodnišnico:

če katero zanima, sem tole našla na na netu:

http://www.bolnisnica-kranj.si/index.php/vsebina/5

skratka, ga. Lea Ahcin mi je takoj odgovorila na email, če želim ogled porodnišnice naj jo pokličem in se dogovorim.

Njen telefon: 040 747 488.

< Sporočilo je popravil tane -- 11.8.2009 22:29:17 >

clock-img

12.08.2009, 10:39

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Tanči, super za tole novičko user posted image Definitvno pokličem in se zmenim, ker je Kranj seveda tudi opcija za rodit.

clock-img

12.08.2009, 14:06

clock-img

Pecorella

pencil-img

42

hvala vsem za odgovore! giotti, če pa še kaj zveš za ljubljansko porodnišnico, pa kar sporočiuser posted image

clock-img

22.08.2009, 13:32

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: Pecorella

hvala vsem za odgovore! giotti, če pa še kaj zveš za ljubljansko porodnišnico, pa kar sporočiuser posted image

Ja, zvedela sem, da v Lj. ni možen ogled, ker so ves čas prezasedeni user posted image ampak mogoče bom še vztrajala, pa šla v tisto barako, kjer so babice, še malo povprašat. Če bo kaj novega, ti povem...

clock-img

22.08.2009, 13:34

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

V Mb je ogled porodnišnice v sklopu materinske šole. Pa še to bolj samo porodne sobe pokažejo.

clock-img

11.09.2009, 14:51

clock-img

Metuljcica77

pencil-img

103

Dan,

če vas še zanima, ogled v LJ ni možen, ravnokar obiskujem šolo za starše in so nam včeraj sporočili, da žal ogled odpade. Res je da je dovoljen obisk le novopečenim očkom že od junija. Žal ne zaradi prezasedenosti, temveč zaradi nekega infekta ki se je pojavil user posted image

Lp

clock-img

13.09.2009, 18:41

clock-img

Pecorella

pencil-img

42

Hvala za informacijo metuljčica77!
lep pozdrav

clock-img

13.12.2010, 11:10

clock-img

87ja

pencil-img

1

ker nisem najdla teme, kjer bi kaj pisalo na to temo, sem se odločila da bom poskusila kar tukaj.
slišala sem, da imajo v ljubljanski porodnišnici nekakšno vrečo v katero se uležeš in se ustvari nekakšen vakum, da se vreča "prilima" na telo. naj bi bilo dobro proti zatekanju itd. ali katera ve mogoče kaj več? naj bi vsaki nosečki pripadalo 10 obiskov v celi nosečnosti. hvala za odgovoreuser posted image user posted image

clock-img

13.12.2010, 12:55

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: 87ja

ker nisem najdla teme, kjer bi kaj pisalo na to temo, sem se odločila da bom poskusila kar tukaj.
slišala sem, da imajo v ljubljanski porodnišnici nekakšno vrečo v katero se uležeš in se ustvari nekakšen vakum, da se vreča "prilima" na telo. naj bi bilo dobro proti zatekanju itd. ali katera ve mogoče kaj več? naj bi vsaki nosečki pripadalo 10 obiskov v celi nosečnosti. hvala za odgovoreuser posted image user posted image

Ja, imajo 2 taki "vreči". Sem bila v 1. nosečnosti 2x, pa  2. nosečnosti ene 3x. Imajo ju v stari babiški šoli (leseni baraki za staro porodnišnico). Informacije dobiš tam, kot za šolo za starše.

clock-img

15.12.2010, 23:16

clock-img

Teta M

pencil-img

964

IZVIRNO SPOROČILO: 87ja

Ja temu se reče dekompresija in jo izvajajo v stari babiški šoli,kot je že predhodnica napisala. Ta se nahaja za staro porosnišnico. 10 obiskov je brezplačnih, priporočajo pa to od 32.tedna nosečnosti naprej. Je kar ok zadeva, neke vrste limfna drenaža,kjer si sama reguliraš kako močno te bo ta "vreča"stisnila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem