cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Daljši pohod

clock-img

04.11.2012, 17:01

clock-img

Simonca9

pencil-img

2

Živjo,

sem v 7. tednu nosečnosti in sem naročena na prvi pregled pri G 14. 11. Nekaj dni pred tem pa je Pohod od Litije do Čateža in me zanima, ali je (ne)priporočljivo iti na takšen pohod, ki je dolg 21 km.

Drugače se počutim vredu, razen občasne slabosti, utrujenost in občasno zbadanje v trebuhu. Naj še povem, da sva bila z možem pred tem zelo aktivna in sva veliko prehodila (pohodi, hribi).

Hvala in lp

clock-img

04.11.2012, 19:05

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Nosečnost ni bolezenuser posted image

clock-img

04.11.2012, 19:16

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

če se počutiš sposobna za pohod, če si tudi zdravstveno sicer ok, potem samo gasa! jaz sem, pohodnica, gornica, alpinistka in sem pred nosečnostjo fantazirala, kako bom aktivna od prvega dne dalje, ampak je po treh mesecih neprestanih slabosti, vse skupaj padlo v vodo, da si zdaj ne predstavljam it niti na šmarno goro, kamoli kaj več. se pač ne počutim dovolj močno (kondicijsko). pa sem še letos delala ture, včasih v nemogočih vremenskih razmerah in res fizično zelo zahtevne. no, pa me poglej danes. pet šteng me zmatra user posted image

tako da, če lahko, če se počutiš ok, če vse štima, ni razlogov da ne bi šla na pohod! bi pa rekla, da je fino se prilagajat svojemu telesu. če ti bo reklo, da odnehaj, potem takoj odnehaj. in če se boš tako ravnala, bo vse ok!

srečno!

clock-img

05.11.2012, 15:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.11.2012, 09:58

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Če se počutiš ok zakaj pa ne. Jaz sem v prvi nosečnosti do zadnjega dne hodila, vsak dan po uro v hrib, in vsaj enkrat na 14 dni ture po več ur. V drugi nosečnosti do polovice n, ker sem potem imela skrajšan maternični vrat, zdaj v 3 nosečnosti bi tako rada hodila a moram počivati. Kot je že predhodnica napisala, nosečnost ni bolezen.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem