cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dalija eno vprašanje zate...

clock-img

19.03.2007, 14:48

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

user posted image ...tko sem jezna in žalostna ko user posted image

V petek sem sadila krompir, kifeljček, sejala rdečo peso, rdečo redkvico, peteršilj, drobnjak, solato, korenček, por. Zdaj me pa zanima kaj bo z mojimi pridelki, ki so na vrtcu (sicer sem jih pokrila z tistim za pokrivanje... ampak tašča je rekla ti kar posadi saj sem jaz tudi,..pa vsi sosedje okrog tudi.
user posted image  upam da bo vsaj  kaj ven prilezlo...

clock-img

19.03.2007, 14:50

clock-img

total

pencil-img

4453

A že sadila si?? Mi še nič,bo treba kr počakat.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

19.03.2007, 14:52

clock-img

Anonimen

Mi tud še nismo nič, ponavadi sadimo sredi aprila.

clock-img

19.03.2007, 16:16

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

A drugi lahko tudi odgovarjamo? user posted image
Če zemlja ne bo pomrznila, potem bo krompir definitivno počakal na boljše cajte, problem bi bil, če bi bil že zunaj in bi ti poganjki pomrznili.
Če je zapadel sneg in se bo obdržal čez noč, potem bi jaz sejala še enkrat, sicer bo tudi seme počakalo. Saj bo spet kmalu toplo.

Drugič pa raje kot taščo poslušaj vremensko napoved. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

19.03.2007, 16:47

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Seveda lahko druge tudi odgovarjate :)

Zelo dobrodošlo je. Res sem jezna-zdaj bom počakala sigirno 3-4 tedne, potem bom pa kar ne bo prišlo (če sploh kaj bo) ven, vse še ekrat posadila in posejala ;(

clock-img

19.03.2007, 16:54

clock-img

Anonimen

Kiki jas sem tut že posadila in me ni strah. Solato imam že zunaj sem pokrila, tut čebulo sem posadila , krompir ni problema nima kaj bit saj tale sneg po moje nebo hudega.

clock-img

19.03.2007, 17:17

clock-img

Anonimen

Ne vem kako je pri vas,samo za Gorenjsko jutri in v prihodnjih dneh napovedujejo dosti pod nulo,zato bo tistim,ki so sadili zmrznilo.Jaz sem sejala v novi rastlinjak,ki se je pred eno uro podrl.
Če si pokrila in ne bo zelo hladno,se bo še kaj rešilo.Krompir če zmrzne bo sladek.Zdaj lahko samo čakamo.

clock-img

19.03.2007, 17:22

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ojoj, Dalija. A ti je sneg podrl rastlinjak? Upam, da nimaš veliko škode.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

19.03.2007, 17:22

clock-img

Anonimen

Ja ljudje smo preveč pohiteli,zdaj pa imamo.user posted image user posted image

clock-img

19.03.2007, 17:25

clock-img

Anonimen

Ja Cmokec škoda je kar velika,upam,da mi bo proizvajalec dal nove štange.Polivinil je tudi drag,kot hudič,samo sem bolj jezna zato,ker se je moj cel teden matral,da ga postavi.Ah,bo že,samo slabo kaže tale vremenska napoved.Ne vem kaj cestarji mislijo,nihče ne pluži,sneg pa čedalje bolj pada.user posted image user posted image

clock-img

19.03.2007, 17:44

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Veš kaj pravijo pri nas: Sneg je siromakov gnoj. Torej ti bo mal zagnojilo. Upam, da ne bo pomrznilo vseskupaj. Vse pa je odvosno koliko časa bo sneg ostal.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem