cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dabroston

clock-img

18.10.2005, 10:02

clock-img

rebeca

pencil-img

178

Pozdrvljene.

Včerja sem bila pro svojem ginekologu, ker nisem imela user posted image , po prenehanju Kt. Ugotovil je,d a mi jajčniki ne delujejo in maternica je skrčena. Dve možnosto so ali sem že v menopavzi ali so krivi hormoni. To bom zvedela v ponedeljek, ko pridejo izvidi krvi. Do takrat pa mi je predpisal tablete dabroston 3x na dan. Če je slučajno že menopavza je majhna verjetnost, da bom kdaj pestvala.

Sem čisto obupana in komaj čakam izvide krvi? Sli veste zakaj mi je predpisal dabroston?

Rebeca

clock-img

18.10.2005, 10:16

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Živjo,
no naj te potolažim, da sem tudi jaz ena izmed tistih, ki  ji po prenehanju KT nagaja ciklus. Namreč tudi jaz nisem dobila user posted image , vendar mi je dala Cyclo proginovo  da se sproži user posted image . In sem jo dobila... Kolikor vem pa dajejo Dabroston tudi z istim razlogom...
Ti ga kar lepo jemlji in po prenehanju jemanja boš lepo dobila user posted image ...Glede krvi sem bila tudi jaz zaskrbljena, vendar se je izkazalo, da je vse v redu.
Kar pomirjena bodi, saj bo.user posted image

clock-img

18.10.2005, 10:20

clock-img

rebeca

pencil-img

178

Tantra, hvala za besede.
Ampak jaz brez tablet bilo katerih sploh nimam user posted image , zato predvideam, da user posted image  ne bo.
Sem že jemala dabroston 10 dni, da dobim user posted image , potem pa je ni bilo več.
Jemlješ kakšen tablete za vzpobuditev ovulacije ali pri tebi to ni potrebno?

clock-img

18.10.2005, 11:11

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

No, meni je dala Cycloproginovo, ki je baje ful dobra da dobiš user posted image . Sem pa jemala ta mesec Klomifen za vzpodbujanje ovulacije in ker mi je prejšnji teden baby check mini kazal 2user posted image  sem šla k ginekologinji in mi je napisala še Dabroston. Ker pa je bil krvni test negativen ga do včeraj nisem jemala.
V soboto pa sem imela krvavkasto sluz in od takrat dalje mojeuser posted image  še ni...
Sploh ne vem kaj se dogaja...Test sem naredila včeraj zjutraj pa je bil tudi negativen.... Naročena sem k ginek.26. in če do takrat ne bo user posted image  in testi negativni bo le ultrazvok pokazal kaj se dogaja....
Upam, da se ti hitro uredijo težave.

clock-img

18.10.2005, 11:13

clock-img

Klara Laura

pencil-img

4

Ojla!
Tudi jaz sem taka, kjer brez tablet nič ne funkcionira. Dabroston imam za M, klomifen pa za spodbujanje ovulacije in sicer sem že v šestem poskusu po dve tableti. Ampak ni nič user posted image . Novembra poskušamo spet in upam da se bo ginekolog odločil še za kakšne druge preiskave. Sicer je zelo optimističen in pravi lepo počasi, ampak kaj, ko jaz nimam več potrplenja. (z možem se trudiva že tri leta, zadnje leto  pa sva vsak mesec na kakšnih testih....) Kaj ni že čas, da tudi nas presenetijouser posted image ??

Lep pozdrav in predvsem glavo pokonci. Kjub vsemu, upanje umre zadnje.

Klara

clock-img

18.10.2005, 13:28

clock-img

saša80

pencil-img

452

Pozdravljene punce!

šele sedaj vidim, da nimam samo jaz takšne probleme z user posted image . no naj vam povem, da tudi sama brez tablet sploh ne dobim user posted image . sedaj čakam namreč na operacijo(thl).. imela sem že pa hsg..  sedaj jem dabroston, da dobim mojo user posted image  potem pa morem poklicat, da me naročijo za operacijo...

ampak punce js držim pesti za vse nas, da nam uspe, da bomo vse enkrat srečne mamice...
vedite tudi to, da bojo naši otroci imeli verjetno veliko več ljubezni kot pa tisti, ki se rodijo tistim, ki  so jih "naredili" kar tako, ker se je pač zgodilo.....

p.s. lep dan vam želim in čimprej user posted image user posted image

saša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem