Mene pa ni sram javno povedat,svoje mnenje,draga anonimna,ampak,prav v trenutku,ko si še pisala je bil tvoj nik zgoraj na vrhu ker ši šele kasnje na anonimnost kliknila
Torej sem kar srečna,da sem lajik,da bolj sproščeno gledam na vsebino,pa tudi na sliko.Na tapravi sliki so prav v teh dneh zaključili obnovo.Tudi verniki so opazili,da eden od apostolov nima prav nič moških potez in daljše lase,kot ostali moški,ki jih imajo do ramen,če že hoćemo biti pikolovski.Ampak kreganje okoli tega kaj je res kaj ni res je pa čisto brez veze.Sveto pismo sem prebrala,res so lepe in poučne zgodbice.To Sveto pismo je iz Nove zaveze,žal mi je,ker ne obstaja več Sporočilo iz Stare zaveze,ki ga je cerkev uničila,prav zato,ker je vsebovalo delček tega,kar omenja ta roman,ki smo ga brale.
Ženska pa je za cerkev večna grešnica,ki mora biti kaznovana.Če ti kdaj pridejo v roke Enciklike papežev si jih oglej,prav nobena ne poveličuje žensko,ampak samo opominja,da je grešnica,da se mora spokoriti v vsakem trenutku svojega življenja,No ne čisto naravnost tako,kot sem napisala,ampak z drugačnimi besedami.
Sedaj pa nič več ne bom napisala,zaključujem o razmišljanju o vsebini knjige.
Kot sem že rekla,morda je le delček resnice v vsem tem.