za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
zanima me, ce bi mi kdo lahko posodil oz. prodal DVD Vadba za dojenčka in mamico: zdravo gibanje skozi zivljenje, izdan leta 2004 pri Vzajemni.
Dvd bojda zelo nazorno prikazuje pravilen handling. Svetovali so mi ga v razvojni ambulanti, je pa zal razprodan in ponatis ni predviden. Iskala sem ga tudi po knjiznicah, pa mi ni uspelo.
Hvala in LP.
24.12.2008, 06:46
Claudi
202
IZVIRNO SPOROČILO: beba beba
Zivjo,
zanima me, ce bi mi kdo lahko posodil oz. prodal DVD Vadba za dojenčka in mamico: zdravo gibanje skozi zivljenje, izdan leta 2004 pri Vzajemni.
Dvd bojda zelo nazorno prikazuje pravilen handling. Svetovali so mi ga v razvojni ambulanti, je pa zal razprodan in ponatis ni predviden. Iskala sem ga tudi po knjiznicah, pa mi ni uspelo.
Hvala in LP.
tudi jst ga želim sm že klicala na Vzajmeno pa majo sam še videokasete
24.12.2008, 08:39
Anonimen
Mislim,da ga se imam.Poslji naslov na zs,pa ti ga presanmemo in posljemo
24.12.2008, 12:50
blazka
554
Jest ga imam, prodam original, ga nisem nič rabila. Pošlji ZS.
24.12.2008, 13:32
malecka
1665
IZVIRNO SPOROČILO: skamp
Mislim,da ga se imam.Poslji naslov na zs,pa ti ga presanmemo in posljemo
Sam da najde to sporočilo shorty, pa bo tema zaklenjena. Piratstvo je prepovedano.....