cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DVD+RW

clock-img

17.06.2007, 09:01

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Mene pa zanima kako se dela s tem diskom? Če se ne motim, je to disk za presnemavanje, ali se morda motim user posted image . Če je, potem me zanima, kako ga presneti, oziroma kako ta stvar deluje, kako ga "povoziti"? Ali pri snemanju kar enostavno gre iz začetka?
Najlepša hvala za odgovore!!!

clock-img

18.06.2007, 10:43

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Ja, presnemuje se. Jaz DVDRW ne uporabljam, pri CDRW je bilo tako, da sem si zadeve presnel gor, prenesel tja kamor sem hotel, pred naslednjim kopiranjem na RW je treba najprej DVD sformatirat. To v Nerotu storiš preko Zapisovalnik -> Briči DVD-RW. Potem izbereš hitro ali popolno brisanje. Vsaketoliko je dobro dati počasnejše brisanje.

clock-img

19.06.2007, 16:40

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Nixxon, hvala ti za odgovor. Sem vedela, da nekaj mora biti (da je treba disk prej zbrisati, preden ga ponovno posnameš). Bomo poizkusili user posted image user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem