za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Pozdravljeni, moj sinček je star 3 mesece in pol, in je v soboto dobil vročino, ki pa je po parih urah izginila, je normalno jedel tudi odvajanje je bilo v redu, na sploh je bil videti zdrav, potem pa se mu je pojavila močna driska, ampak še vedno je veder in nima vročine, tudi zdravnica mi je rekla da bo mogoče dobil drisko da spravi virus iz sebe. Zdaj me pa zanima ali je kakšen način kako ustaviti drisko pri tako majhnem otroku? Ali moramo takoj k zdravniku ali se da doma to ustavit?
27.02.2008, 21:38
stellam
114
Pozdravljeni!Moja Ema je stara 10 mesecev in je pred dobrim mesecem prvo bruhala potem pa se dobila drisko. kupila sem ji borovničev čaj in v ambulanti so mi svetovali naj kupim linex(kapsule proti driski-daš samo prah v čaj) in ker se več ne dojimo, mleko proti driski.Po dveh dneh je bilo boljše, s tem da sem še vedno pazila, da sem ji dala res lahko hrano in po malem.Svetovala bi da greste vseeno kar k zdravniku, ker Vam bo on še najboljše svetoval kako odpraviti drisko.Pa naj pije veliko čaja po malem vsakih 15-20 minut!!
27.02.2008, 22:49
miki8
18
Najlepša hvala za odgovor, mislim, da bo res pametno it k zdravniku, pa čeprav ne kaže drugih bolezenskih znakov, kaj pa se dobi za tako malega otroka? Ali te pošljejo kar v bolnišnico? Ker ko je dobil vročino med vikendom so naju poslali v bolnico in sva tam ostala čez noč na opazovanju.Pa je bilo vse ok.
27.02.2008, 23:31
sandra85
5983
tako kot ti je predodnica napisala-veliko mora pit, če ima drisko! če noče pit čaja, vode,...ga velikorat pristavljaj (oziroma mu dajaj mleko, če ne dojiš)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
28.02.2008, 10:49
miki8
18
sANDARA , povej mi kaj narediš da se ti prikaže slika tvojega otroka pri tvojem imenu,( my little angel), ker jaz bi tudi rada dala svojega sončka tle gor, da ga vidite
28.02.2008, 16:24
sandra85
5983
pejdi na stran youngnutrition.net, se prijaviš i pol greš pod my baby ticker...naprej pa te bo že samo vodilo...če ne, pa mi piši na ZS
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦