cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DR. PREMRU

clock-img

03.07.2006, 12:46

clock-img

polona25

pencil-img

231

Mene pa zanima, če mogoče katera pozna dr. Premru.
Jaz mam ta mesec pri njej NS, ker je moja  G na dopustu, pa me zanima kakšne so vaše izkušnje z njo? Dela v Dravljah.

Hvala in lp

clock-img

03.07.2006, 12:53

clock-img

altati

pencil-img

5724

jaz sem njena pacientka v amb.za rizično nosečnost-por.lj.
sem zelo zadovoljna!

clock-img

03.07.2006, 13:05

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Misliš dr. Premru-Sršen

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

03.07.2006, 13:21

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

verjtno res misliš Dr. Tanja Premru-Sršen??

jaz lahko o njej povem le najlepše. Spremljala me je skozi celo tretjo nosečnost.user posted image user posted image

clock-img

03.07.2006, 13:36

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

jaz tudi vem samo pohvale zanjo. Drugače pa on svetuje na temu forumu http://www.bambino.si/forum/viewforum.php?f=35

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

03.07.2006, 14:04

clock-img

Jana4

pencil-img

135

O njej lahko povem le najboljše - umirjena, natančna, rada ti vse razložži pove   itd.
Imela me je ko sem ležala v lj porodnišnici zaradi rizične nosečnosti - trojčkov.Res zelo dobra ginekologinjapoleg moje osebne seveda.

You're Unique, Just Like Everyone Else....

clock-img

03.07.2006, 14:37

clock-img

Geja

pencil-img

374

Meni pa je ona carski rez naredila...
In ko je bila vizita v porodnišnici je rekel en zdravnik in poklical še ostale, le poglejte tole, tale rez... že dolgo nisem videl da bi se kdo tako potrudil...

Geja

clock-img

03.07.2006, 20:58

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

O Polona smo že pri NS-kako gre čas hitro mimo in kako hitro naše bebice rastejo.No tudi jaz sem imela NS pri dr.Premru v Dravljah. Zelo sva bila zadovolnja z njo.Prijateljica jo ima za G pa je rekla, da nikoli noče povedati spola.No nama je brez problema povedala, da vidi luliko.Drugače nama je vse razložila, se nasmejala najini žabici, ki je prevala delala...skratka super zadovolnja sem bila z njo.

Uživaj na NS...

Barbk

clock-img

04.07.2006, 10:06

clock-img

polona25

pencil-img

231

Hvala vsem za odgovore. Komaj čakam NS, da vidim če je vse OK.

Vav, Barbk a punčko bosta mela. A ti je že kar spol povedala. Jaz si jo tud ful želim, ker mamo doma enega nagajivega fanta. No saj bom vesela tud fantka, samo da bo dojenček zdrav.

Pa še to, a imajo tam res 3D UZ?

lpuser posted image

clock-img

09.05.2016, 17:06

clock-img

Irina88

pencil-img

1

Živijo, danes sem naročila prvi trmin pri zdravnici Premru. A kdo kaj ve - vsakič bo pregled 35 evro ali samo prvi pregled? Ali to samo če hočem popoldne? Kaj je še za plačat pri njej? Lp in hvala za odgovor v najprej user posted image

clock-img

10.05.2016, 22:45

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Irina, v Leonišču se plača prvi pregled v nosečnosti, potem v nosečnosti več ne, pregled po porodu pa spet..user posted image . Ko boš vodena kot nosečnica, boš imela preglede dopoldne.

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem