cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DOSTAVA IKEA

clock-img

14.12.2005, 20:18

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Zanima me če je katera slučajno slišala za koga, ki prodaja pohištvo iz IKEE v Sloveniji?

Lep pozdrav,

S.

clock-img

14.12.2005, 20:38

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ne vem če razumem tvoje vprašanje user posted image
Če se kje v SLO prodaja Ikeeino pohištvo?
Ne.

clock-img

15.12.2005, 20:25

clock-img

fusia

pencil-img

612

Po novem Ikea dostavlja tudi kamorkoli v Slovenijo. Da pa bi prav v Sloveniji  prodajali...?? Tega ne vem in tudi ne verjamem.

clock-img

15.12.2005, 20:25

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Maš prav, da delujem mal čiv čiv (bi rekla moja hči)..
No, pravzaprav se mi je kar zdelo da se Ikeino pohištvo pač pri nas ne prodajauser posted image ...

Imam pa neko tako idejo, da pa je mogoče kdo v Sloveniji proti plačilu pripravljen kupit in pripeljat naročeno pohištvo naročniku domov, v SLO?

Enkrat sem zasledila neki na Bolhi, samo kmalu po tistem je oglas skrivnostno izginil...no, pa mal sprašujem, če kdo kej o tem ve?

clock-img

15.12.2005, 20:28

clock-img

fusia

pencil-img

612

To sem tudi jaz nekje videla, da je nekdo ponujal prevoz pohištva iz Ikee, pa ne vem več kje. Samo ne vem, če je šel kar sam kupit, to po moje ne, pač pa je šlo samo za prevoz. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem