cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DOJENJE - težava, pomoč prosim

clock-img

13.09.2004, 21:58

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Že pet mesecev se lepo dojiva, danes pa sem otipala zatrdlino, ki noče izginiti.
Dajala sem vroče obkladke, masirala, iztiskala, pa nič ne pomaga. :roza: pa iz otrdele zize noče pit.
Ima katera še kakšen predlog?
Prosim za pomoč.

Hvala in lp

clock-img

13.09.2004, 22:09

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Vztrajaj z masiranjem. Vedno ko si boš črpala, si masiraj iz mesta zatrdline proti bradavici, da bo šlo ven. Tudi ko boš dojila na tisti dojki, si vmes masiraj v smeri toka-ven. Probaj manj pit, če imaš res fejst polno dojko.
Jaz sem včasih imela Sintocynon sprej za lažje izcejanje mleka in sem si pomagala s tistim. Sedaj pa če se mi naredijo zatrdline(kar dostikrat, ker mi mleko zastaja not, če spustimo kako dojenje, ki je bilo na sporedu)pa kar gre. Sem se zgleda že malo priučila te veščine.:bravo:

Če boš dobila vročino in te bo dojka fejst bolela, kar pojdi do ginekologa, da ti napiše recept za sprej!

Lp:miska:

clock-img

13.09.2004, 22:23

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Hvala in lepo noč ti želim!:rozica:

clock-img

13.09.2004, 22:54

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Meni pa so pomagale "zelne vehe". Zelne liste malo potolces, da spustijo sok, potem pa si jih das na prsa in prosis:roza:, da cimvec pije.
Veliko srece,
Tina

clock-img

14.09.2004, 09:17

clock-img

*

pencil-img

374

Baje pomaga, če da otroček noseka v tisto smer, ko se doji..mislim tam ko je zatrdlina...

Vse se bo uredilo, boš videla..mi je Nejček povedal;)

clock-img

14.09.2004, 18:21

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Hvala punce.
Je blo tak hudo, sem dobila vročino in sem raje obiskala g. - dobila antibiotik Orbenin.
Bom pa v bodoče, če bo potrebno, preizkusila vaše nasvete. Nisem ravno pristaš antibiotikov.

LP:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem