cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DM mleko - okus?

clock-img

04.12.2006, 15:05

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Hojla!

Ja, zanima me, kakšen okus ima DM adaptirano mleko. Vedno bolj resno namreč razmišljam, da bi naši nočni sovici zvečer dala malo dodatka... Se pa spomnim, da smo pri prvi hčerkici sprobali Aptamil, pa Comformil, pa še nekaj, ampak je bilo vse takega neprijetnega okusa. Dokler nismo našli okusnega Novalac-a. In tega je tudi Tia brez problema sprejela. Samo.... Novalac je ena taka cenovna bomba, zato mi seveda veliko bolj diši to, malo cenejše DM mleko. No, diši že, pa bo dobro tudi?

LP, Pikapolonica user posted image

clock-img

04.12.2006, 15:14

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Imajo okus banane in zitaric ali bourbon vanilije...in oba sta fuuul dobra, se posebaj slednji (se nas starejsi vcasih dobi porcijo)....mi ju uporabljamo izmenicno, sicer le za hranjenje na zlico (ker mleka na flaso sploh ne dajem), zgoscujemo pa z naravno rizevo sluzjo ali kaksnimi drugimi zitaricami od Alnature.
Imas pa prav, da je tudi cena zeo ugodna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem