cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DERMATOLOG v Mb?

clock-img

20.02.2006, 18:43

clock-img

monja

pencil-img

193

Prosila bi vas za pomoč. Mi lahko katera svetuje, kam k dermatologu, kjer ste bile-bodisi iz lastnih izkušenj bodisi kako drugače-zadovoljne; npr. zasebna klinika...

Naš 7-mesečni dojenček ima že 2 meseca po obrazu in pod bradico vneto kožo. Naj bi bilo od slinjenja. Pri naši zdravnici dobila kremo-po mazanju se je pojavilo nazaj... Na pregledu v SBM sva že bila, dobila 2 kremici-je bilo malo boljše, potem na kontroli dobila novi 2 kremici-maževa, pa ni izboljšanja... Da o hitrosti pregleda sploh ne govorim...user posted image  Ena krema suši, druga vlaži obraz...Ne vem, kaj druga storiti, kot da poiščem še drugo mnenje, a ne vem, kam.user posted image  (Naj še povem, da po ostalih delih telesa vnete kože ni!!!)

Zato vas prosim za pomoč-naslov dermatologa.

Hvala in lep pozdrav

_____________________________

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

clock-img

20.02.2006, 20:44

clock-img

Anonimen

Dr. Maja Kalač Pandorovič, ki sicer dela tudi na dermatologiji v bolnišnici MB, si je menda odprla privat dermatološko ambulanto nekje na Gosposvetski cesti. Poišči v imeniku, sigurno jo najdeš.
Mi sicer tam še nismo bili, se je koža izboljšala.

clock-img

21.02.2006, 08:01

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Ja vsekakor priporočam tako kot ti je že Blacky napisala
Zasebna dermatološka in alergološka ambulanta dr. Maja Kalač - Pandurovič in sicer je na Gosposvetski cesti, zraven zdravstvenega doma, nad lekarno. Tel št. 250-25-75.
Je sicer zasebna ampak ima koncesijo, zato si le zrihtaj napotnico.

Upam da sem kaj pomagala.

Lep pozdrav.

clock-img

23.02.2006, 23:49

clock-img

@

pencil-img

136

ja, mi smo tudi dobili napotnico za k njej, naša pediatrinja jo ful hvali. Dobli smo dve kremici in kontrolo čez 3 mesece. user posted image
Mi smo šli po alternativni poti - najprej zdravimo z Bicomom, potem pa še obišlemo homeopata (četudi bo stanje po Bicomu ok, tudi zaradi preventive).

LPAfna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem