cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Concord trimax

clock-img

09.08.2006, 21:35

clock-img

žlička

pencil-img

955

V Rutarju prodajajo Concord trimax comfort line za 19.990 (prejšna cena je 31.000 in še nekaj). Danes smo dobili letak po pošti.

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

09.08.2006, 22:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

O, kul. Od kdaj do kdaj pa je akcija (tu nimamo Rutarja, pa nimam letaka)?

clock-img

09.08.2006, 23:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aja, še to - a to velja samo za LJ ali tudi za MB?

clock-img

10.08.2006, 07:28

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi smo zanj dali tudi čez 30.000,ampak že pred dobrimi dvemi leti.Še vedno ga imamo in smo zadovoljni,za to ceno ga vsekakor priporočam.user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2006, 08:17

clock-img

Anonimen

v lj jih je zmanjkal že včeri dopoldne!!! baje jih čez 20 dni dobijo, sam ne vem pa če bojo še po akijski ceni! mene so dal na listo rezervacij??!! kr neki v glavnem! so pa to dobri sedeži! mi mamo 2 že en let pa pol in sta super!

clock-img

10.08.2006, 08:54

clock-img

MAMA JEŽEVKA

pencil-img

23

Velja tudi za MB.

Zanimivo - mi pa z njim nismo ravno najbolj zadovoljni, ker se ne "uleže" lepo na zadnji sedež - ni tako lepo fiksiran, kot je na primer Maxi Cosi, ki smo ga uporabljali pred tem. Trenutno sta namontirana oba sedeža in je razlika več kot očitna. Ko bomo za punčko kupovali novega, ne bomo nabavili Trimaxa.

MJ

clock-img

10.08.2006, 08:56

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi pa smo imeli namontiranega že v različnih znamkah avtomobilov od Škode,Citroena,Fiata in zdaj v Renaultu in povsod paše.user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2006, 09:11

clock-img

MAMA JEŽEVKA

pencil-img

23

Malo za šalo, malo zares - morda pa se mož ni potrudil dovolj, ko ga je namontiral. S tem, da je sedež večkrat montiral, pa je vedno isto. Bom preverila pri prijateljici, kako fiksen je pri njih. Imamo pa Vectro. No ja, kakorkoli že, upam, da ne bom rabila nikoli vedeti, kako se ta sedež obnaša ob nesreči.

MJ

clock-img

10.08.2006, 09:30

clock-img

monja79

pencil-img

215

Ma naj gre v user posted image  vse skupaj. Mi smo pa v ponedeljek kupili Trimaxa, sicer X-LINE usnje in zanj plačali 40.000 SIT.user posted image  Groza no, če bi to vedela, bi pač še počakala dan ali dva in za to ceno kupila dvauser posted image . Že tako smo ful odlašali z nakupom, ker nismo imeli časa, pol pa toleuser posted image .  Sem jezna ko user posted image . Pa vedno se nam zgodi kaj takegauser posted image . Sedaj pa naj bo še prima papa kje znižana, ko smo jo tudi kupili, pol bo pa dan popoln user posted image .

No, drugače pa ... Trimaks je res dober in ga priporočamuser posted image user posted image user posted image . Je vreden nakupa! Nam super paše v oba avta, kljub temu, da imamo v enem avtu športne sedeže, ki so bolj vkalupljeni.

clock-img

10.08.2006, 09:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

No ja, kakorkoli že, upam, da ne bom rabila nikoli vedeti, kako se ta sedež obnaša ob nesreči.

.
To pa je res najbolj pomembno.Upam,da nam bodo te izkušnje prihranjene?user posted image

clock-img

10.08.2006, 15:03

clock-img

Anonimen

clock-img

10.08.2006, 21:44

clock-img

Anonimen

Rutar v MB je naročil dodatne sedeže, danes so še sprejemali rezervacije ob plačani akontaciji.

clock-img

14.08.2006, 18:37

clock-img

Bumblebee

pencil-img

32

Tudi jaz ga toplo priporočam - mi smo več kot zadovoljni, montirali pa smo ga že v cel kup avtomobilov: Kia Sportage, Škoda Felicia, Accent, petko, Avensisa ... in nikjer nismo imeli problemov.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem