cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cokoladne tortice in malcki

clock-img

05.04.2018, 11:55

clock-img

maca83 RR

pencil-img

79

Kdaj so vasi zaceli s cokolado in ostalimi sladkarijami? Nam je slo kar dolgo brez, ampak, babica mora vsakic narediti pecivo za vnucka, starega 19 mesecev, ko pridemo naokrog. Ji poskusamo dopovedati, naj ne pece cokoladnih tortic zanj, ampak raje sadno z manj sladkorja, ce ze mora. Ko pa tako rad je, pravi. Doma dobi kos sadja ali kruh z marmelado in je prav tako srecen kot s tortico. Nasla sem tale clanek o zdravi prehrani in čokolade ni noter :) http://www.ringaraja.net/clanek/hrana-za-zdravje-druzine_8059.html

< Sporočilo je popravil maca83 RR -- 5.4.2018 12:05:06 >

clock-img

05.04.2018, 12:15

clock-img

lola85 RR

pencil-img

101

Uh, pri nas smo uspesno sanirali vso "sladkarijad" do 2.leta👌
Babici sta upostevali vse moje muhe okoli tega in ni bilo nekih tezav. Zdaj je star 5let in dobi, recimo Kinder cokoladico, 3x tedensko ali pa se to ne. Si da lepo rect, da to ni najboljse za njegove zobke in je potem mir nekaj casa😉😀

clock-img

19.12.2018, 13:08

clock-img

Sunshine357

pencil-img

22

Do dveh let smo "bremzali" sladkarije. Hči po naravi ni sladkosleda tako, da je sama odklanjala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem