cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ciscenje likalnika

clock-img

01.02.2011, 10:30

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Nekaj casa nazaj je bila tema o ciscenju likalnika... kjer je ena povedala, da v dm-u prodajajo neko cistilo v prahu za ciscenje likalnika...

Kako se ze imenuje to?? Sem zadnic iskala po nasem dm-u panisem nasla... res pa je tudi, da nisem vedela kaj tocno iscem, oz. kako se imenuje:)

LP:)

clock-img

01.02.2011, 11:00

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Denk mit Schnell-Entkalker se imenuje. Če pa poveš, da iščeš prašek za odstranjevanje vodnega kamna v kuhalniku vode, ti podo pa tud po moje našle prodajalke.
Mimogrede, ne vem, koliko je to sploh pomagalo, ker meni ga je potem en "home made serviser" odprl, pa je šla polovica grelca, pa še vedno je bil zamašen....v glavnem...imam zdaj novegauser posted image . Zdaj vsaj spet še bolj z veseljem likam (za nekaj časa)user posted image .

clock-img

01.02.2011, 18:06

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Ma sj moj niti ni silno zabasan... ga redno cistim s calc clean funkcijo... ampak rada bi ga uporabla na tascinem likalniku k niti ni najnovejsi model:P

Drugace pa hvala... bom poiskala... mogoce ves priblizno ceno?;)

clock-img

01.02.2011, 22:57

clock-img

latkica

pencil-img

10

Moj likalnik se je tako zamašil, da so mi vsi svetovali naj grem raje po novega. V Dm so mi dejali, da tega čistila nimajo več v prodaji, v Mullerju pa so mi prodali Heitmann citronsko kislino proti vodnemu kamnu. Vendar naj povem, da sem to stresla v odprtino za vodo in eno uro čakala, pa nič. Naslednji dan pa spet prižgem likalnik in čez pet minut je para sama začela tako ven špricati, da sem odprla okno in likalnik 10 minut držala zunaj, ker je para uhajala ven.user posted image user posted image user posted image  Potem sem naslednjič, ko sem se odpravila likat opazila, da so luknjice spodaj čist zamašene od kamna, ki je šel s paro ven. Vzela sem zobotrebec (likalnik ugasnila) in sčistila ter ponovno aktivirala, da je šla vsa para ven. Če tega ne bi naredila, bi imela vse cunje rumenkaste! Tako da svetujem previdnost! Deluje pa 100%user posted image  

clock-img

03.02.2011, 17:38

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

jaz pa to Heitmann citronsko kislino ne bi notri natresla, bi jo dala v vodo in pol to vodo nalila v likalnik, pol pa delas po navodilih za ciscenje likalnika. Sam jaz pol spustim se vsaj eno do dve rundi vode cez, pac paro vn in pol ko prvic likam zalaufam likalnik na polno in likam s polno paro kaksno krpo oz nekaj, kar mi ni skoda, ce unicim, ker takrat se vedno pride kaj vn.

Je pa kar nekaj razlicic teh anti kalk sredstev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem