cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ciciban ali cicizabavnik?

clock-img

10.09.2008, 22:05

clock-img

strelec79

pencil-img

21

Punčka hodi v prvi razred.Zanime me kaj boste naročili za revije.Ciciban,cicizabavnik ali kaj drugo?Nismo meli še nobene(razen zmajčka v vrtcu),zato se nevem odločiti za katero.Imate ža kakšne "izkušnje"katera revija bi naj bila najprimernejša za prvošolčka.Hvala!!

clock-img

11.09.2008, 00:42

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Moj sin tudi hodi v prvi razred in sva se odločila, ter naročila oba - ciciban in cicizabavnik! Tako sva tudi že dobila prvi številki teh dveh revij! Sicer so pa že v šoli dobili prvo št. cicibana!

clock-img

11.09.2008, 05:26

clock-img

VITA74

pencil-img

773

mojmu škratu je bolj všeč cicizabavnik, je pa 2.r.
tudi mi smo prej imeli Zmajčka, pa vmes smo velikokrat kupili Bučko in Reksi - večinoma križanke in zavozlanke

lp

srečna

clock-img

11.09.2008, 08:42

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

V šoli imajo vsi Zmajčka, Cicibana pa smo naročili na njegovo željo, ker iz njega "bere" pri logopedinji in mu je všeč.

clock-img

11.09.2008, 09:19

clock-img

aluš

pencil-img

704

Cicizabavnik je fajn za otroke, ki radi rešujejo. Ker je noter v glavnem vse za reševat. Ciciban je pa bolj za brat. Za moje pojme sta to v bistvu dve različni stvari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem